Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. SATILIK 1 TB WESTERN DIGITAL CAVIER BLACK / 32 MB 2014 E KADAR GARANTİLİDİR. WD SORGULAMADA ÇIKIYOR. FATURA KAYIPTIR. FİYAT : 120.00 TL TAKAS VE PAZARLIK YOKTURSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK TP-Link Archer VR900 1300 Mbps VDSL2 Modem SATILIK Apple MacBook Pro M3 8 GB 512 GB SSD 14" MTL73TU/A Uzay Grisi SATILIK CELLULARLINE Crystal 4 ENC TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Siyah APPLE IPAD mini 4 128 GB SPACE GRAY Wi-Fi KUTULU
GELEN BİR ÖDEME YOK. SATIŞA DEVAM. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK TP-Link Archer VR900 1300 Mbps VDSL2 Modem SATILIK Apple MacBook Pro M3 8 GB 512 GB SSD 14" MTL73TU/A Uzay Grisi SATILIK CELLULARLINE Crystal 4 ENC TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Siyah APPLE IPAD mini 4 128 GB SPACE GRAY Wi-Fi KUTULU
Olur abi ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK TP-Link Archer VR900 1300 Mbps VDSL2 Modem SATILIK Apple MacBook Pro M3 8 GB 512 GB SSD 14" MTL73TU/A Uzay Grisi SATILIK CELLULARLINE Crystal 4 ENC TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Siyah APPLE IPAD mini 4 128 GB SPACE GRAY Wi-Fi KUTULU
quote:Orijinalden alıntı: melihcskn Haydaaa satıldı diye peşini bıraktık satılmadıysa talibim. Satıldı satıldı :))
quote:Orijinalden alıntı: Cango34 quote:Orijinalden alıntı: melihcskn Haydaaa satıldı diye peşini bıraktık satılmadıysa talibim. Satıldı satıldı :)) satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK TP-Link Archer VR900 1300 Mbps VDSL2 Modem SATILIK Apple MacBook Pro M3 8 GB 512 GB SSD 14" MTL73TU/A Uzay Grisi SATILIK CELLULARLINE Crystal 4 ENC TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Siyah APPLE IPAD mini 4 128 GB SPACE GRAY Wi-Fi KUTULU
quote:Orijinalden alıntı: RéaL!TyWorLd GELEN BİR ÖDEME YOK. SATIŞA DEVAM. Ben dün almak için mesaj atmıştım. Bu sabah bana verdiğiniz numaranın tek hanesi eksik olduğundan size ulaşamadım. Neyse hayırlısı olsun.