Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK 10GÜNLÜK CKS 99 KULAKLIK Satın Al 19 Mart 2016 18:04 1 1 SATILIK 10GÜNLÜK CKS 99 KULAKLIK Forumdaki Yahya beyden 10gün önce almış olduğum CKS99 u mikrofonu olmadığı için satmaya karar verdim. Ürün gerçekten güzel bir ürün ses kalitesi basslar tizler gayet güzel fakat yolda kullanırken mikrofon lazım oluyor bu kulaklığın o işlevi yok. Ürünün toplam 8 silikonu var ben 2tanesini kullandım. Ürünü kargoyla beraber 160 liraya aldım sıfır sayılır. Eğer beğenmezseniz yada yeterli bulmazsanız geri iade alabilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 98 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] 2.EL SHARKOON XTACTIC V3 KULAKLIK SATILIK 10GÜNLÜK CKS 99 KULAKLIK [SATILIK] 0 RAZER İMPERATOR 2012 COLLECTOR'S EDITON MAUSE [SATILIK] Razer Lycosa