Şimdi Ara

SATILIK 12 SENELİK GLOBAL,PRİME,STEAM,CSGO HESABI İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK 12 SENELİK GLOBAL,PRİME,STEAM,CSGO HESABI
    Csgo oynanma süresi:1043
    RÜTBE:GLOBAL(248 WİN)
    CSGO ROZETLER: 5 Yıllık Tecrübe Jetonu, Bronz Atlanta 2017 Seçim Kupası , Bronz MAJOR 2018 Seçim Kupası , 2017 Hizmet Madalyası(Şimdiki csgo seviyesi 30, 40da 2018 hızmet madalyası gelıcek)

STEAM SEVİYE: 25 (20TL CÜZDAN PARASI VAR ICINDE)
    OYUN LİSTESİ: Counter-Strike: Global Offensive, The Forest , PAYDAY 2 , DiRT 3 Complete Edition , Shadow Warrior,Saints Row 2, CS 1.6 , Outlast , GRİD , HALF LİFE SERİSİ , DiRT Showdown ,

Csgo hesabında hiçbir şekilde lobby ile maç atmadım.Sürekli solo.Bundan once 3-4 tane csgo hesabı sattım 14 referansım var.Güven konusunda endişe etmeye gerek yok diye düşünüyorum.
    Hesap için 240 düşünüyorum.İçinde 20tl cüzdan parası var.Fiyatı pahalı dıcekler sadece global smurf hesap alabılır 100tlye herkesın kendı kararı.Kendım cok oyun oynamadıgımdan saati az yksa tek ana main hesabım bu.

STEAM LİNK :http://steamcommunity.com/id/hackonn/ Fiyat 240 goremeyenler için
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma kapalıdır.
    Fiyat : 240 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Emekli oldun hocam sanırım :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkezisyan kullanıcısına yanıt
    Olma yolunda adımlar başladı:D
  • MErhaba iyi forumlar
    benim size sormak istediğim CSGo ile alakalı bir konu var
    350 saatte yakın oyun saatim var rütbe seviyem 36 oldu fakat silver3 ten öteye geçemiyorum
    sebebi ne olabilir sizce ?
  • hakemzsr kullanıcısına yanıt
    hocam mac atıcagnıza dm oynayın oyununuzu gelıstırın ondan sonra rutbe cok kolayca atlıcaksanız emın olun en kısa boyle anlatabılırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.