Şimdi Ara

Satilik 133000 THY Miles&Smiles

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Edit: 247.000 adet mil ile gunceldir. Minimum satis adedi 35.000 mildir. Minimum adet genelde yurtdisi ucuslara ve kabin yukseltmeye denk gelir.

Edit: yurtici ucuslar icin mille biletleme genelde pahali olmaktadir. Yurtici ucuslarda alici icin pek avantajli olmaz.

Edit: mil basina sabit fiyat veremiyorum. Talebinizde lutfen ucus güzergahı ve tarihini de belirtiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muntazaman -- 2 Ocak 2025; 10:10:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam tahmini ne kadar 13300 lira demek mi yani.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrtkrdag M kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ne kadara satıyor bilmiyorum ama ben size THY üzerinden bir hesaplama yapayım.

50.000 Mil şu an 1.500$'a satılıyor THY'de, arkadaş direkt bu fiyat hesaplaması üzerinden verirse 3.990$ eder.

Arkadaş milleri size transfer etmek için 1.000 Mil başına 20$ ödeyecek. Yani toplamda 2.660$ sadece transfer ücreti ödeyecek.

Toplamda 6.650$ istemesi gerekir, bunda ucuza veriyorsa bir sıkıntı var demektir.

O da güncel kurla 227.455 TL gibi bir rakam yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 5 Temmuz 2024; 12:54:36 >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Ancak transfer yerine direkt kendi hesabıyla da alabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serdarq S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben arkadasa cevap verip ugrasmak istemedim acikcasi. Emin emin bu rakamlarin altinda satiyorsa sikinti vardir diyor. Bu net savini neye dayandirdigini anlamadim acikcasi. Elbette ki ve kesin olarak bahsettigi rakamlardan ucuza satiyorum. Usul olarak da soylediginiz gibi biletleme yontemi ile.

Mil basina fiyat da cok net sekilde su kadardir gibi bir yaklasim yok. 50k mil ile 30bin TL’lik bilet de alabiliyorsunuz ya da atiyorum 80bin TLlik upgrade de alabirsiniz. Rakamlar afakidir. Degiskenligi vurgulamak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muntazaman -- 2 Ekim 2024; 0:48:12 >

• muntazaman M kullanıcısına yanıt
    Bu net savımı THY'e göre dayandırıyorum hocam, benim dediğim gibi transfer ederek satarsanız dediğim rakamlara yakın rakamlara satmak zorunda kalırsınız.

Dediğiniz usülde satarsanız, transfer ücreti ortadan kalkacağı için evet daha ucuza satarsınız, bunda uğraşacak bir şey yok.

Ben "bu fiyat hesaplaması üzerinden verirse" diye belirttim, mili verirse diye yani. Biletleme yaparsanız tabi ki fiyatlarda değişiklik olacaktır ama yine de benim hesaplamamda düz mantıkla bir hata yok.

Orada benim anlatmak istediğim "13.300TL" olamayacağıydı, yani amacım sizi kötülemek ya da bir işler çeviriyorsunuz anlamında değil. Genel bir uyarı sadece, bu işin dolandırıcısı çok.

• bilgi alabilirmiyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    THY 15000 MİL SATILIK
    3 yıl önce açıldı
    Miles&Smiles Kampanyaları
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Satılık 70bin THY mil. Ilgilenenler DM lütfen.

• jansın J kullanıcısına yanıt
    Fiyat nedir?

• Günceldir

• gunceldir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.