Şimdi Ara

>>SATILIK<< 16 Gb Beyaz iPhone 4S - FATURALI - 10 AY GARANTİLİ - 1100 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Beyaz Model #iPhone 4S Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, AVEA Bayisinden alınmış, 10 Ay Daha Garantisi Bulunan ve Fatura Mevcut Olan, 16 GB Beyaz iPhone 4S Telefon Satılıktır. Telefonun kasasında doğal olarak ufak tefek çizik-leke-deforme mevcuttur ama genel olarak temiz kullanılmıştır ve kozmetik olarak 8/10 alır. Kulaklık, Şarj Aleti ve Data Kablosu Orjinal olup az kullanılmıştır. Yanında yeni aldığım kılıf hediyesidir. Telefonun kutusu kayıp olduğu için mevcut değildir. Fatura Tarihi : 22-06-2012

FİYAT : 1100 TL

Sadece İstanbul içi elden nakit satış yapılacaktır.
    İlan yorumlara kapalı olup lütfen PM-Özel Mesaj ile iletişime geçiniz.

>>SATILIK<< 16 Gb Beyaz iPhone 4S - FATURALI - 10 AY GARANTİLİ - 1100 TL >>SATILIK<< 16 Gb Beyaz iPhone 4S - FATURALI - 10 AY GARANTİLİ - 1100 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogeday78 -- 25 Ağustos 2013; 21:53:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• telefonu almak gibi bir niyetim yok ancak ilan yorumlara kapalıdır ne demek yorum yapılmasını istemiyorsan sahibinden'e açsaydın
  • Burası zaten forumun 2. el satış bölümü, yani buraya yorum almak için değil satış yapmak için geldim. Lütfen cihazlar hakkındaki genel yorumlarınızı ve sorularınızı forumun diğer bölümlerine yazınız. Eğer şuan satılık olan cihaz hakkında sorunuz-aklınıza takılan birşey olursa özelden yazılmasını tercih ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogeday78 -- 21 Ağustos 2013; 22:48:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.