Şimdi Ara

SATILIK 18K MACLI 3 TIER 10'LU HESAP UCUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

18k macı var win8 %54 ( Bugün tarihli 26 günlük premium vardır suan hesabı alacak arkadaş için gold kasıyorum şuan 2m gold oldu alacak arkadaş tankları açması açısından gold destegi yapıyorum)

Altın ile çevrilmeyi beklenen 530k deneyim vardır.

Hesapta ki tanklar

VIII TİER T-34 ( 3 yetenekli %97 de 4.yetenegi cok az bi kasmada açılabilir.)

VII TİER SU-122-44 ( bütün mürettebat 4 yeteneklidir. )

X TİER T-57 HEAVY - IS7 - T110E5 deneyim olarak açıldı fakat parası olmadıgı için alınmadı

IX TİER T54 yeni açıldı kasılmayı bekleniyor.

VIII TİER IS3 ( 3 yetenekli mürettebatı bulunmaktadır kışlada tank satın alınmalıdır )

Ve 7 level çogu tank deneyim olarak açıktır.

Bütün bu özellikleri ile birlikte hesabımı 220 TL'ye satıyorum alıcı arkadaşlara daha detaylı bilgiler verilir.

• Sabah yazacaktım net gitti yine mi sen :) Gold değil gümüş kardeşim gümüş. Gold kazılmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackboy021671

Sabah yazacaktım net gitti yine mi sen :) Gold değil gümüş kardeşim gümüş. Gold kazılmaz...

Gold etkinliği var her gün 5 savaş kazan 25 gold yani toplamda 775 gold eder ay sonuna kadar..adam dogru sölüyo yani..neyse wn8 %54 demişsin aslında win rate'dir o dediğin..wn8 kaç onuda yaz bari..
  • quote:

Orijinalden alıntı: padrino86

quote:

Sabah yazacaktım net gitti yine mi sen :) Gold değil gümüş kardeşim gümüş. Gold kazılmaz...

Gold etkinliği var her gün 5 savaş kazan 25 gold yani toplamda 775 gold eder ay sonuna kadar..adam dogru sölüyo yani..neyse wn8 %54 demişsin aslında win rate'dir o dediğin..wn8 kaç onuda yaz bari..

Abi allahını seversen 2 m yani 2 milyon gold demiş 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackboy021671 B kullanıcısına yanıt
    Anlamak istmiyo arkadaş vurmayın yüzüne
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: padrino86

quote:

Abi allahını seversen 2 m yani 2 milyon gold demiş 😀

Belki aldıklarını biriktirdi şimdi 25er goldla daha da arttıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.