Şimdi Ara

Satılık 2 adet Seagate ST3250410AS 250gb 16mb cache (ANKARA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    üründen elimde 2 adet mevcuttur, raid 0 olarak kullanmaktayım(2.yi gene forumdan bi arkadaştan satın aldım mart 2010'da raid 0 yapmak için). gayet sorunsuz ve serin bir şekilde çalışıyorlar. fakat kapasite sıkıntısı çektiğim için elimden çıkarmak durumundayım, 2tb caviar green alacağım. ürünler 2 seneden daha eski olduğu için garantisi yoktur. Tek almayı düşünenler için fiyat 55 TL, ikisini birden alana 100 TL'dir

düzeltme : seagate'in resmi sitesinden ürüne baktığımda garantinin 5 yıl olduğunu farkettim, yani 2 hdd'nin de garantisi sürüyor arkadaşlar bilginize. ürünle ilgili teknik verilere buradan ulaşabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcroll -- 16 Mayıs 2010; 12:35:53 >

• Greenlerde rpm yada keş bellek seviyeleri düşük ona dikkat etmeni tavsiye ederim...Çoğu özelliklerinde yazmazlar.Aynı kapasite ucuz diye aldanılabilir.
    Hayırlı satışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Greenlerde rpm yada keş bellek seviyeleri düşük ona dikkat etmeni tavsiye ederim...Çoğu özelliklerinde yazmazlar.Aynı kapasite ucuz diye aldanılabilir.
    Hayırlı satışlar...

teşekkürler hocam
    green serisi düşük performanslı onu biliyorum. zaten depolama amaçlı kullanacağım aldığımda, elimde 1 tb caviar black mevcut, ona da windows kurarım.
    satışa devam..
  • pm
  • harddisklerin garanti durumları :
     Satılık 2 adet Seagate ST3250410AS 250gb 16mb cache (ANKARA)  Satılık 2 adet Seagate ST3250410AS 250gb 16mb cache (ANKARA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcroll -- 18 Mayıs 2010; 18:53:50 >

• pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.