Şimdi Ara

SATILIK 2 ADET WALLPAPER SİTESİ + FACEBOOK SAYFALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nisan 2015 domain ve hosting kayıtlı olan şu an domain+hosting godaddy de olan wallpaper siteleri ve bunların otomatik bağlı olduğu facebook sayfaları satılıktır. Domainlerin ve sitelerin herhangi bir uyarısı, hatası, ihlali yoktur.

Günlük ortalama 120-200 arası tekil hit vardır. Ben bayadır iş yoğunluğumdan ilgilenemedim. Günlük 5-6 post atarak çok ciddi yerlere getirebilirsiniz. Hiç ilgilenmediğim halde geçen ay 240 tl ödeme aldım adsense ten. Wordpress üzerine kurulu, tüm türkçeleştirmeleri yapılmış tema yüklüdür. 15740 bir tanesinde, 15081 adet diğerinde post vardır, otomatik bot ile oluşturulmuş post lar değildir. Tema tam mobil uyumludur. Google da ciddi index i mevcuttur.

Her post attığınızda otomatik web sayfalarında dlvr.it hesabından bağlı olduğu için paylaşım yapmaktadır. aktif kullanılırsa ciddi kazanımları olabilir. 2 sitenin (sadece domain, hosting dahil değil, eğer godaddy hesabınız var ise hemen aktarım yapılacaktır hesabınıza) + facebook sayfaları beraber satılıktır. Fiyat için lütfen buradan iletişime geçiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ministry -- 24 Ekim 2016; 16:32:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.