Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık 2015 Model Salcano İnsomnia Satın Al 17 Eylül 2018 11:05 1 1 Satılık 2015 Model Salcano İnsomnia Merhaba arkadaslar .PAZARLIK YOK **TAKAS YOK**Bakin bu urun 17 mart 2015 de alinmistir sadece bir tur a katilabildim. Bisiklet gicir gicir tertemiz. Internetden fiyatlara baktim ve fiyati en fazla dusurecegim fiyati yazmak istiyorum. Evde duruyor acil satmam gereken bir durumda yok arada sirada zaman buldukca sahile gidip deniz havasi alip donuyorum.Dedigim gibi intden fiyatlara bakinca indirim yaptim. Merak edenlere de soyliyim; boy ortalamaniz 1,75 ile 1,85 cm arasindaysa bu bisiklet size idealdir . 27.5 jant Aksesuarli bisiklet isteyen 1053 tl ye alir daha da dusurmuyorum. Iyi gunler.Sadece ANTALYA içi satılıkdır diğer illere gönderemem Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1053 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Şubat 2017 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfir mini 4 pro Satilik Yurtdisindan alinma series s Apple 1nesil eyirdots :)