Şimdi Ara

Satılık 2ds + 3DS LL Ac Edition +3 Ds, ,Dsi XL (gri ve mavi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Önce havale sonra kargo şeklindedir. Gg yada get ilanı komisyon sizden olmak şartıyla açabilirim.

2ds Sea Green NTSC: Kutuludur. Konsolda ambassador oyunları bulunmaktadır. Bunun dışında ekstra megaman 1, gulvolt ve gunvolt mighty vardır. Fiyat: 400 TL
    3ds LL AC Edition : Az kullanılmış ama çok temizdir. Kutuludur. Fiyat 450 TL
    Gb micro : Mavi, kutuludur. Üzerinde çizikler bulunmaktadır. Zaten faceplate ile değiştirilmesi mümkündür. Fiyat 150 TL
    Dsi Xl Mavi: Kutuludur. Zamanında nintendocudan takas ile almıştım. Açıp kullanmadım aldığım arkadşta fazla kullanmamış. Fiyat 200 TL
    Dsi Xl Gri: Kutuludur. Temizdir ekranlarda çizik yok denecek kadar azdır. Fiyat 200 TL
    Oyunlar
    Dsi Pokemon Edition konsol: Jelatinli 375 TL
    Dsi XL Mario Edition: jelatinli 400 TL

Super Famicom Oyunları (SFC)
    Kutulu Final Fight 2: 85 TL

PS2
    Neogeo Battle coliseum Satıldı.
    Capcom Clas. Vol 1     60 TL NTSC Jelatinli
    Capcom Clas. Vol 2    60 TL NTSC Jelatinli
    Snk Clas. Vol 1        60 TL NTSC Jelatinli
    GT4 15 TL PAL
    FFX 20 TL PAL
    Ultimate Spider-Man 20 TL PAL
    Hulk Ultimate Dest. 20 TL PAL
    MOH Rising Sun 15 TL PAL
    GTA LCS 20 TL PAL
    LOTR TROTK 15 TL PAL
    Peter Jackson King Kong Limited Editon 25 TL
    PS1
    Discworld 40 TL
    BAttle Arena Toshiden 20 TL
    Doom (DUal Case) 30 TL
    Air COmbat 20 TL
    Die HArd Tr. 20 TL
    NFS Road Challenge 20 TL
    Time Crisis PRoject Titan 20 TL
    The little Mermaid 2 ve The california Watersprot 15 TL
    PS oyunlarının çoğunda kutu kitapçık vardır. Ps1 oyunlarının 1-2 tanesinin kutuları sağdan soldan çatlaktır.DOOM sağlam :)
    PSP Final Fantasy 1-2-4 Serisi:45 TL

Fotoları yükleyemedim ancak whatsapptan atabilirim istediğinizi.

Ayrıca elimde fazla bulunan Mega drive rocket knight adventures, space harrier II, aladin comix zone, comix zone kutulu kitapcikli, chakan, chiki chiki boys  kitapciksiz kutulu olarak ve birde genesis 32x var (koleksiyon için falan atıyorsanız kutulu-kutuda az ezik falan var- ekstra full set) ve genesis mega cd2-kutusuz vardır. Benzer nitelikteki mega drive oyunlari ve mega cd oyunları  ile takas yapilir.
    Bu arada bütün oyunlarım ve konsollarım  mega drive ve mega cd oyunları takasına açıktır.
    Fotoları yükleyemedim ancak whatsapptan atabilirim istediğinizi.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axeseytan -- 21 Ağustos 2015; 1:26:08 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Mario Kart, Pokemon Platinum/White/White 2, Puzzle Chronicles ve Ultimate Spider Man Inazuma, mario olimpic,might and magic, mario luigi dream team, Zelda spirit tracks, metroid prime hunter(listeyekoymayı unutmusum), Pokemon HG, Dq 6, Bomberman Pokemon Y, Kingdom H. Paper Mario ve bravely def., mario kart 7, fire emblem, ninja gaiden, pokemon black,pokemon diamod, ssf4 ve shinobi satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axeseytan -- 19 Ağustos 2014; 14:12:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Xbox Series S 2 kollu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.