Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK]2x Gut Knife - 2x AWP Asimov - 2x Awp Hyper beast - Usp-s kill confirmed Satın Al 4 Kasım 2015 17:44 1 1 [SATILIK]2x Gut Knife - 2x AWP Asimov - 2x Awp Hyper beast - Usp-s kill confirmed S.a arkadaşlar malum oyundaki pingler yüzünden 1aydır oyuna giremiyoruz ve bırakma noktasına geldim envanteri satıp oyuna ara vereceğim eklediğim resimde itemleri görebilirsiniz. DH'de satış yapmadım ama çok alış yaptım hertürlü güvenceyi veririm ve orta yolu bulmak için hazırım. Resimdeki fiyatlar dolar'a göre listelenmiştir dolar sürekli düşmekte güncel fiyatları konuşurken hesaplarız ve anlaşırız. Ödeme yöntemleri: enpara ve ziraat Steam profilim:http://steamcommunity.com/id/seddarinSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün WoW Retail Gold Rise Online 3000 cash satılık [ALINIK] ESCAPE FROM TARKOV EOD eft Wow Classic TBC Beta key