Şimdi Ara

SATILIK 2x100W Hoparlörlü çok temiz SONY MÜZİK SİSTEMİ(piyasada 500TL,bizde225TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    MÜZİK SETİNİN RESMİ İÇİN TIKLA : --> RESİM

Müzik Gücü 2 X 100 W
    RDS
    Taşınabilir Ses Girişi
    30 istasyon hafızalı FM / AM radyo
    Çift Kaset Çalar
    MP3 Çalma özellikli 3'lü CD değiştirici
    CD/CD-R/CD-RW Çalma
    2 Yollu Bass Reflex Hoparlörler
    Uzaktan Kumanda

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ÜRÜN ÇOK TEMİZ KULLANILMIŞ, EN UFAK DARBE GÖRMEMİŞTİR

MP3 - CD VE RADIO OZELLİĞİ VARDIR.

UZAKTAN KUMANDALI

MÜZİK SİSTEMİNİN İÇİNE 3 CD'Yİ AYNI ANDA KOYABİLİR, TEK BİR TUŞLA CD DEĞİŞİMİ YAPABİLİRSİNİZ.

DİLERSENİZ TV'YE BAĞLAYARAK FİLM-DİZİ İZLERKEN VEYA OYUN OYNARKEN SES ÇIKIŞINI KALİTELİ SONY HOPARLÖRLERİNDEN ALABİLİRSİNİZ.

HOPARLÖRLERİN SES GÜCÜ VE KALİTESİ İYİDİR. SES DE HERHANGİ BİR BOZULMA OLMAKSIZIN SON SES KULLANABİLİRSİNİZ.

İSTANBUL İÇİ KÜÇÜKYALI ELDEN TESLİM, İSTENİLEN HER YERE ALICI ÖDEMELİ KARGO İLE TESLİMAT YAPILIR.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FİYAT : 225 TL ( morfare.com satış fiyatı 513 TLhttp://www.morfare.com/asp/product/1117/Sony-MHC-RG190-Mini-Muzik-Seti / yurt dışı satış fiyatı : 229 Dolar http://www.worldwidevoltage.com/sony-mhc-rg190-3-cd-double-cassette-mini-stereo-shelf-system.html )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lütfen "fiyat şu olur mu ?" , "bu kadar olur mu ?" , "kargo senden olur mu ?" benzeri mesajlarla ne kendinizi yorunuz ne de beni yorunuz... Bu ve benzeri mesajlara üzülerek söylüyorum ki cevap YAZILMAYACAKTIR

NOT : Ürünün cd okumasında bir problem vardır. cd özelliğini kullanmadığım için yaptırma ihtiyacı duymadım. Uygun fiyata yapılabileceğini düşünüyorum. Bunun dışında ne üründe ne de uzaktan kumandasında 1 çizik dahi göremezsiniz.)

RESİM
     SATILIK 2x100W Hoparlörlü çok temiz SONY MÜZİK SİSTEMİ(piyasada 500TL,bizde225TL)
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 18 Ekim 2013; 15:56:42 >

• güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.