Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık 3 Adet Ayakkabı - 3500 TL (Adidas , New Balance , Dockers) Satın Al 11 Ağustos 2024 18:16 1 1 Satılık 3 Adet Ayakkabı - 3500 TL (Adidas , New Balance , Dockers) TAŞINMA SEBEBİYLE HEM YÜKÜMÜ AZALTMAK HEMDE BİRAZ NAKİT SIKIŞIKLIĞI NEDENİYLE SATILIKTIR. HEPSİ ORJİNALDİR İMİTASYON MAL DEĞİLDİR. MAKSİMUM 1,2 DEFA GİYİLMİŞ TERTEMİZ ÜRÜNLERDİR.UYGUN FİYATA VERİYORUM TOPLU SATILMASI TERCİHİMDİR. FİYAT : 3500 TLADIDAS OZMILLEN1 AY ÖNCE TRENDYOL ADIDAS MAĞAZASINDAN ALINDI. KUTU FATURA MEVCUT. 42,5 NUMARA 27 CM 10/9.5NEW BALANCE 408BOYNERDEN ALINDI KARGODA GELİRKEN KUTUSU YIRTILDIĞI İÇİN ATTIM FATURA MEVCUT. 41 NUMARA 26CM 10/9.5DOCKERSFLODAN ALINDI KARGODA GELİRKEN KUTUNUN ÜST KAPAĞI YIRTILDIĞI İÇİN ATTIM. 41 NUMARA 10/9.5Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3500 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık 3 Adet Ayakkabı - 3500 TL (Adidas , New Balance , Dockers) Satılık Dior Homme Intense - 150ml 3 Şişe ve 12 Tester = SATILMIŞTIR. Olympus Omd Em10 Mark 3 + 17mm f/1.7 + Samyang 7.5mm