Şimdi Ara

SATILIK 3dlabs wildcat 880vp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Forumdan bir arkadaştan aldığım ancak tahminime göre bendeki bir donanımla ile uyumsuz

3d labs wildcat 880VP 20TL (SATILMIŞTIR)
    Kart 256mb 256bit tir.8x agp desteklidir.Daha çok cad çizimi yapanlar içinmiş bu kart ama oyunda oynatıyor fakat çokta birşey beklememek lazım.bazen hiç sorunsuz bazen sorunlu yani alacak arkadaş bunu bilerek alsın.
    Sorunu şu şekilde izah edeyim:Ekranda kucuk kareler cıkıp görüntü bozuluyor sora 16 renge düşüyor.restart edince herşey normal.Dediğim gibi bendeki bir donanım ile uyumsuzluğu olduğunu tahmin ediyorum ama yinede bunu bilerek alan arkadaş alsın.
    Ayrıntılı resimleri allta mevcuttur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ifteri61 -- 18 Ağustos 2009; 11:25:50 >

• merhabalar

iyi çalışmalar agp 15tl olan kartı almak isterim kargo sizden olması kaydıyla uygunmudur?
  • Cargo Parasını kım odeyecek :D
  • 256 bit ekran kartı için. pm
  • 256bit ekran kartı için pm
  • 256 mb WİLDCAT İ ALMAK İSTİYORUM
  • quote:

Sorunu şu şekilde izah edeyim:Ekranda kucuk kareler cıkıp görüntü bozuluyor sora 16 renge düşüyor.restart edince herşey normal.Dediğim gibi bendeki bir donanım ile uyumsuzluğu olduğunu tahmin ediyorum.

Bunun sebebi ısınması..kartta problem var.uyumsuzluk değil. Aynı olay benim başımda da var..

Birde bunun çipi hangisi?Ati mi Nvidia mı? 3d labs Böyle bir marka duymadım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Evga 3080 FTW3 Ultra
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartı 256 mb olabilir fakat yanlış yazdınız sanırım 256 bit olması mümkün gelmedi bana, ama siz daha iyi bilirsiniz hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synd1cate

ekran kartı 256 mb olabilir fakat yanlış yazdınız sanırım 256 bit olması mümkün gelmedi bana, ama siz daha iyi bilirsiniz hayırlı satışlar.

hayır yanlış yazmadım çünkü kart gerçekten 256bit ddr belleğe sahiptir.alttaki linkten inceleyebilrsiniz.

http://www.productshub.com/3DLabs-Wildcat-VP-880-Pro-Graphics-Card-3Dlabs-Wildcat-VP880-256MB-DDR-SDRAM-AGP-8x/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.