Şimdi Ara

Satılık 4 adet Xiaomi Mi Box 3 / 300 TL / Hepsi satılmıştır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , ürünler kullanılmamıştır. Çalışıp çalışmadığına bakılıp kutusuna kaldırılmıştır. Ürün Global sürümdür. Hepsiburada'dan alınmıştır. 4 ürün 1 fatura halindedir. Garanti in bitmesine 6 ay kalmış. Garantisiz olarak düşünebilirsiniz. 4 ürünü birden alan olmayacağı için faturayı kime vereyim. Ürün İstanbul / Ümraniye / Yukarı Dudullu'dan elden ve evden satılıktır. Evden almak istemeyenler için Esenkent mahallesi - Barajyolu - Yadigar sokak başından teslim edilir.

Fiyat 300TL , pazarlık , indirim veya takas için mesaj atmayınız. 299,99 TL deseniz bile mesajınızı geri dönüş yapılmayacaktır. Fiyat SON'dur. Sadece almak isteyenlerin mesaj atması rica olunur.

Ürünün bir tanesi spyae satılmıştır. (Kusura bakmayın hocam yolları kaybettik, neyse ki bize spor oldu)

2. Xiaomi Mi Box 3 bugiboy'a (Buğra hocama) kargolanmıştır.

3. Xiaomi Mi Box 3 mmdonmez'e satılmıştır. (Kardeşi evden test ederek ürünü almıştır.)

4. Xiaomi Mi Box 3 ideas'e satılmıştır.

Satılık 4 adet Xiaomi Mi Box 3 / 300 TL / Hepsi satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 29 Haziran 2019; 15:55:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam selam ürünlerin garantisi varmı global sürüm mü ?
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Konuyu güncelledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 18 Haziran 2019; 23:48:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürünlerden biri tarafımca satın alınmıştır. Ürün tertemiz sıfır cihaz.Hiç bir sorun olmadan kurulumu yaptım.

@Enigmatical

Çok alakalı ve içten,dürüst bir arkadaşımız.Kendisine herşey için çok teşekkür ediyorum.
  • spyae kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim hocam. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

• Fiyat takip için konuya abone olayım :)
    Direk herhangi bir indirim talep etmiyorum, ilerleyen dönemde olursa alırım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ameyt88 kullanıcısına yanıt
    Fiyatı düşürmem, satıştan çekerim. Satmam. Yedek olarak durmaya devam ederler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Enigmatical kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok yahu, benim elimde zaten yok, olmamaya devam eder :) iyi satışlar dilerim l, sadece takipçiyim sessizce :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevgili dostum. Ürün elime ulaştı. Paketleme konusunda gösterdiğin hassasiyet için ayrıca teşekkür ederim. Alışveriş vesilesi ile bile olsa seni tanımak büyük bir şans. Her şey için çok teşekkürler. İzmir'den selam ve sevgiler.
  • bugiboy B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. İyi ve güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Dediğiniz gibi alışveriş vesile oldu. Sizin gibi bir insanı tanımak büyük şeref hocam. Selamlar, sevgiler, saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.