Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK 480GB JD SSD Satın Al 4 Ekim 2020 23:02 1 1 SATILIK 480GB JD SSD James Donkey SSD mi satıyorum. 480GB JD480 modeli.Sağlık düzeyi %50 oldu diye servise gitti. Cuma günü yeni kutulu disk geldi. Açtım ve 2 gün kullandım şimdi satıyorum (eski verileri tekrar yazdım içine ve biraz da oyun oynadım hafta sonu). İlgilenen olursa satış fiyatım SATILDI.İstabuldayım kargoyla gönderim yapacağım. Kargo ücreti alıcıya aittir.Fiyat teklifi yapabilirsiniz. Anlaşırsak o fiyat üzerinden satış yapabilirim.DM ile iletişime geçebilirsiniz. Gün içerisinde kontrol ediyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] MacBook Air M2 8gb 256gb - 02.2024 Faturalı [SATILDI] Satılık XBOX Series X ve Çift Kol [SATILDI] WD Elements 6TB HDD - 1500TL [SATILDI] Huawei Matebook 14 R7 4800H + 16GB Ram + 512GB SSD - 13.5K - Bu hafta sonuna özel