Şimdi Ara

SATILIK 5 OYUNLU PS4 900TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar 2 sene boyunca özenle kullandığım konsolumu satıyorum. Konsolun garantisi yeni bitti bu ay olması lazım. Konsolun kitapçığına kadar her parçası tertemiz bulunmaktadir. Hiçbir aparat vs. eksiği yoktur. Konsolumu olabildiğince temiz kullanmaya çalıştım, nitekim kasasındaki kılcal çizikler hariç hiçbir kırığı çıkığı vs. hatası bulunmamaktadir. Ürünü şehrimdeki sonyden aldım. Garantisi bitmiş fakat yine en ufak sorunda ücret karşılıgında ürünü yaparlar. Kaldı ki hiçbir şekilde sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
    Gelelim ürünün içeriğine. Ürünün standart apartları konsol kol şeklindedir. Ve yanında dijital olarak 5 kadar oyun vericem. Oyunlar: Fifa15,Nba 2k15,Metal Gear Solid:Phantom Pain,Sleeping Dogs,Rocket League ve psn plus ın hediye ettiği birçok oyun. Ve trophyde 8 level üyelik yanında hediyemdir. Konsolun fiyatı 900TL. Takas kesinlikle düşünmüyorum. Fiyatta verdiğim ekstralar dahilinde gayet uygun. Trabzon'dan elden, diğer şehirlere kargo ile yollayabilirim. Forumda birçok referansım ve sorunsuz alışverişim mevcuttur. Güven sorunu olmasin resimde ve yazdıklarımda ne varsa o gelir elinize. Alıcı arkadaşa şimdiden hayirli ugurlu olsun güle güle kullansin.

EDİT: Fiyatı revize etmek için ana hesabıma yüklü hariç diğer oyun hesaplarını dahil etmedim. Fiyat son 900TL.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurr.611 -- 13 Eylül 2016; 18:03:04 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.