Şimdi Ara

Satılık 50 Gladiator,Kalil, en uygun fiyat!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde satılık fazladan bir aion hesabı var, içinde perento serverında elyos, 25 level chanter var, tüm bilgileri ve oyun kutusu alıcıya eksiksiz iletilecektir. Fiyatı 40 ytl dir.(malum orjinal kutunun fiyatı 90 ytl, ilk ayı ücretsiz oda 25 ytl desek 65 liralık paketi 40 liradan satıyorum) Ayrıca paket kutusundan çıktığı orjinal şeklinde , accountu için satın almıştım cd leri dahi kutusundan çıkarılmadı.
    Özellikle oyuna yeni başlayacak olan arkadaşlar için güzel bir fırsat
    Aion ile ilgili bilgi almak isteyenler ve accountla ilgilenenler için msnim :mert_aciloglu@hotmail.com

Aşağıdaki 50 level gladiator karekter satılmıştır.
    Kalil serverında, Elyos ırkındaki 50 level Gladiator(Warrior) characterim (yaz okulu ve yeni başladığım işim sebebiyle) satılıktır.
    İstanbul'da oturmaktayım, satış alıcının belirleyeceği İstanbul içi büyük ilçelerden birinde yüz yüze veya msn, telefon aracılığıyla yapılacaktır. Account un tüm bilgileri eksiksiz olarak alıcıya iletilecektir.

Characterin 5 aylık geçmişi vardır. Türk legionu olan Angels dan başlayıp en iyi legion olan Anarchy clanında üç ayın üzerinde oynamışlığım vardır. Yeni başlayacak olanlara da aynı şekilde türk legionlarından birinden başlamalarını öneririm.

Edit: character 5 aylık olduğu için oyuna girdiğiniz ilk anda 6. ay kanatları gelicektir.

Crafting: Cooking: 399/399 handicrafting 220/399 fine exract aether: 150+/399

Stigmalar konusunda da şuanda nadir bulunan bir kaç stigmayı server başlarında bol satılırken bulmuştum.
    Advanced stigmalarda da hem pvp hem pve üzerine gittim, dolayısıyla istediğiniz stigmayı tak çıkar şeklinde istedğiniz kombinasyonları uygulayabilirsiniz.(benimki aşağıdaki linkde)

İtemlarım (2tanesi hariç) sağlam bosslardan düşen itemlar(50 lvl bollvig's breastplate,50 lvl menotios's belt), 2 parça miragent , 2 parça abys itemı(50 level abys yüzük x2), görev itemlarından (xenephon,steel rake itemları) oluşmaktadır.

Edit: Ayrıca malum şu sıralar serverlar birleştiği için karakterimin ismini extra bir bedel ödemeden değiştirebilirsiniz(bkz:http://powerwiki.na.aiononline.com/aion/Server+Merge+FAQ#hd84227)

Karakterin detaylı bilgilerine bu linkden de ulaşabilirsiniz:
    http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=200507&serverID=34

Alt olarak 10 lvl ve 5 lvl karakterimlerim vardır.(Pazar charı olarak kullanmak için)
    Karakterlerin üzerinde kullanmadığım stigmalar ve çıtır çerez itemlar bulunmaktadır.

EDIT: Fiyatı 150 ytldir!! Piyasa değeri 90ytl olan oyun paketimde fiyata dahildir.
    Bunların dışında yeni başlayacaksanız ve/veya oyuniçi yardıma ihtiyaç duyduğunuzda msnde olduğum saatlerde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Konuyu görüntüleyen arkadaşlarım konuyu güncel tutarsanız sevinirim, teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanaburak -- 18 Ağustos 2010; 11:45:22 >

• güncel.
  • hayırlı satışlar mert from angels guild a player :) belki hatırlarsın, benim farm arkadaşım
  • Teşekkür ederim Gladroc senmisin ^^ ?
  • hehe evt ama artık gladroc la oynamıom. 3 aydır başka class la takılıom :)
  • iyi etmişsin:) msnimi ekle istersen gene gelicem aiona 1 2 ay içinde başka bi classla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanaburak -- 18 Temmuz 2010; 14:03:46 >
  • konu günceldir.
  • ekledim :)
  • konu güncel
  • konu hala güncel
  • fiyat kısmında değişiklik yaptım, ilgilenen arkadaşlar için için konu günceldir.
  • konu günceldir
  • konu günceldir , fiyatta değişiklik yaptım ilgilenen arkadaşlar için..
  • paypal kabul ediyomusun ?
  • paypal dan ziyade hesap numarası ile hall
    letmek daha rahat olur 2 taraf içinde, tabi tercihim yüz yüze olmasından yana. msnimi ekle istersen görüşelim
  • konu günveldir
  • charla ilgileniorum pm atın lutfen
  • 50 level gladiator account satılmıştır. Donanım haber sitesine teşekkür ederim.
    25 level chanter account hala satılıktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanaburak -- 16 Ağustos 2010; 20:54:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.