Selamlar herkese aktif olarak çoğunu hala kullandığım sistemimin parçalarını satıyorum.Önceliğim Anakart işlemci Rami beraber satmaktır.
AMD Ryzen 9 5900x - Kutulu Faturalı Amazondan alınma garantisi nisan ayında bitiyor.Hiçbir sorunu yoktur. 8000TL
MSI x570 Unify - Kutulu Faturalı garantisi bitmiştir,dolu dolu bi anakarttır,temiz bir sorunu bulunmamaktadır. 8000TL
Patriot Viper Steel 2x32GB 3600 mhz Amazondan alınma Kutulu faturalı 14 aylık hiçbir sorunu yoktur.4500 TL
MSI Gaming X 1070 TI ekran kartı Kutulu faturalı haliyle garantisi yok, ilk sahibiyim 1 yıldır kullanılmıyor düzenli hep bakımını yaptım ısı sorunu falan yok mining yapılmamıştır, kapaktaki kırmızı sönük yanan ledi yanmıyor bi lehimlik işi var diğer logolu rgb ledde sorun yok bunun dışında herhangi bir sorunu da yok . 4500TL
NZXT H510 Elite Kasa BEYAZ kutulu faturalı itopyadan alınma kullanılmıyor kutusunda duruyor üstündeki jelatinleri bile duruyor sıfır gibi ,kendinden gelen şerit led aydınlatma, fanları ve fan hubı da eksiksizdir. 4000TL
Elden teslim tercihimdir,Resimler eklenecektir.Bir sorunuz varsa lütfen pmden ulaşın bana
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.