Şimdi Ara

Satılık 60K %100 Organik Instagram Butik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    9 Ay önce faaliyete başladığımız şuan 60K takipçisi olan Instagram Butiğimizi satmaya karar verdik.

Satma sebebimiz Son 1 aydır Ben ve Ablam'ın artık ilgilenmemesidir ve kişisel işlerimizden dolayı zaman ayıramamızdır.

Kuruluşumuzun 2. ayından itibaren aylık minimum 2000-2500TL lik satışlar yaptık ve satışlarımız devam ediyor. Bugüne kadar kimseyi mağdur etmedik, parası kalmadı, hile hurda yapmadık. Yani kötü bir referansımız bulunmamaktadır.

60K nın tamamı organik ve gerçek kullanıcılardır.

Burası bir komedi sayfası vs değil, kullanıcılar tamamen satın alma amaçlı bizi takip etmektedirler.

İstediğimiz ücret 10000TL dir. Sayfa bilgileri özelden iletilecektir.
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsenol -- 25 Şubat 2015; 16:43:06 >

• Ben anlamadım , 60 bin takipçi olunca ne oluyor ki?Yani bir instagram hesabı niye para eder ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaralı Dilberim

Ben anlamadım , 60 bin takipçi olunca ne oluyor ki?Yani bir instagram hesabı niye para eder ki?

Bir online dükkan olarak düşünün, o 60000 kişi de sizin dükkanınızı gezen kişiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsenol

quote:

Orijinalden alıntı: Yaralı Dilberim

Ben anlamadım , 60 bin takipçi olunca ne oluyor ki?Yani bir instagram hesabı niye para eder ki?

Bir online dükkan olarak düşünün, o 60000 kişi de sizin dükkanınızı gezen kişiler.

İyi de 60 bin kişi niye reklam takip etsin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.