arkadaşlar olimpiada full item warriorumu satıyorum npsi 4k hiç kasmadım np glyptadont set 300hp+ +7ironimpackt +7raptor +7TotamicSpear +7Impackt +7sheel helmet +7sheel pouldron +7sheel pads +7sheel gountlets(reverse+2) +7sheel bots +10dual str ring +10str belt lupus pendant +9str earring +8str earring kasada 1gb edicek kadar item var lobo pendant +1 shellervs.vs. char maledir yani tıfıl warrior şu an clan başkanı Grade 2 kolluk bütün bilgileri mevcuttur charın. chara 250ytl istiyorum şehir:sakarya msn: furkanbalaban@hotmail.com
arkadaşlar char takas olur tercihim 70+ itemsiz charlar ama 70iteminin olması şart rogue lara hastayım örneğin itemsiz 70lwl +7görev shardı olan 1 rogue la takas edebilirim mageler de de 72+ olması tercihimdir -hayırlı satışlar -İyi Oyunlar
up.
cok pahalı kardes alırdım ama ...!!
quote:
Orijinalden alıntı: marii
cok pahalı kardes alırdım ama ...!!
dostum 1 itemleri hesap et char bedavaya geliyor :S oly de 70lwl +7shard +6görev shardı olan char ver vereyim bunu
quote:
Orijinalden alıntı: darkdevil541
dostum 1 itemleri hesap et char bedavaya geliyor :S oly de 70lwl +7shard +6görev shardı olan char ver vereyim bunu
Alıntıları Göster
up
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: darkdevil541
cok akillisin
quote:
Orijinalden alıntı: Zeberu5
quote:
Orjinalden alıntı: darkdevil541
cok akillisin
Alıntıları Göster
akıllı arkadaşım sen cok zekisin bu forumu bırak harbiden 70lwl rogue lar 100ytl hakaret etmek istemiyorum ama sana ben oly de 7raptor 7ii 7tota impackt vererek raptor8 alabiliyorum şu an gold param yok gold alıncada alıcam saçma sapan yorum yapcaksan hiç yapma daha iyi
akıllı arkadaşım sen cok zekisin bu forumu bırak harbiden 70lwl rogue lar 100ytl hakaret etmek istemiyorum ama sana ben oly de 7raptor 7ii 7tota impackt vererek raptor8 alabiliyorum şu an gold param yok gold alıncada alıcam saçma sapan yorum yapcaksan hiç yapma daha iyi
Alıntıları Göster
up
quote:
Alıntıları Göster
up
quote:
up
Alıntıları Göster
+7 İİ VARYA KARDEŞ SEN VERİRMİSİN BİLMİYORUMAMA EDANADA 58 LWL +8 GLAVE +7 ÇİTİN SET +7 DD +0 LUPUS VE BAŞKA BİŞİLER DAHA VEREREK +7 İİ ALABİLİRMİYİM OLYDE
VER DEMİYORUM VEREN ÇIKARMI DİYORUM
quote: