Şimdi Ara

_-_-SATILIK_-_ 750w 80+-gold-modüler-SIFIR gigabyte g750h psu SON 11 adet ŞOK fiyat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 _-_-SATILIK_-_ 750w 80+-gold-modüler-SIFIR gigabyte g750h psu SON 11 adet ŞOK fiyat...
    merhaba,

Gigabyte G750H 750w 80+ Gold modüler psu ürününden elimde 11 adet mevcuttur. her biri sıfır orjinal kutusunda el değmemiş şekilde alıcısını beklemektedir. faturası mevcuttur. garantisi 13.03.2018 de yani henuz daha yeni başlamıştır. fiyata istediğiniz sanal alışveriş sitesinin güvenli e ticaret sistemine ait olan komisyonu dahildir. Benim güven sorunum yok yada elden teslim alırım diyen arkadaşlar için fiyat 450 tl dir.

hayırlı forumlar dilerim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 499 TL Miktar : 11 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 15 Mart 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 150ye al 499 a sat

Bari 400 yapaydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRUEHAUF

150ye al 499 a sat

Bari 400 yapaydın

150 ye aldığımı nerden çıkardın?

• quote:

Orijinalden alıntı: can-can-can

quote:

150ye al 499 a sat

Bari 400 yapaydın

Ahmetfx paylaşmıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

150ye al 499 a sat

Bari 400 yapaydın

Ahmetfx paylaşmıştı.

dostum ticaret yapıyoruz. get gibi bir şey istemeyene fiyat 450 bence uygun :) sonucta bir yatırım yapıp toplu miktarda satın aldık. göndermezler gibi geldi bana ama. gönderdiler helal olsun hatalarının arkasında duruyorlar :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

150ye al 499 a sat

Bari 400 yapaydın

Ahmetfx paylaşmıştı.

dostum ticaret yapıyoruz. get gibi bir şey istemeyene fiyat 450 bence uygun :) sonucta bir yatırım yapıp toplu miktarda satın aldık. göndermezler gibi geldi bana ama. gönderdiler helal olsun hatalarının arkasında duruyorlar :)

Valla lazımdo bir tane ama hepsini sen kapmışsın. Sağlık olsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

150ye al 499 a sat

Bari 400 yapaydın

Ahmetfx paylaşmıştı.

Valla lazımdo bir tane ama hepsini sen kapmışsın. Sağlık olsun :)

pm at yardımcı olurum onumuzdeki cumaya kadar forumdan alan aldı ondan sonra internet kafecilere ve bilgisayarcılara vericem. forumcu kardeşlerimin işi görülsün diyorum. lazımsa pm at geri dönüş yaparım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Millet yararlansın diye açılan fırsatı sömürüp aldığı fiyatın 3 katına iyilik yapıyorum, forumcu kardeşlerimin işi görülsün ayağına satmakta baya güzelmiş.
  • kendorf kullanıcısına yanıt
    Milletin firsatini falan gordugum ettigim yok. Ilk satin alim yapan benim bu 1. Cisi. 2.cisi de kimseye zorla satmiyorum. Ihtiyacin yoksa almazsin varsa alirsin. Ohtiyacin varken alabilicekmisin bu paraya? Yok ya size iyilik yaramaz gercekten forumdan kimseye satmiyorum arkadaş. Gider 50 lira altina bi bilgisayarciya veririm hepsini. Ne haliniz varsa gorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kendorf

Millet yararlansın diye açılan fırsatı sömürüp aldığı fiyatın 3 katına iyilik yapıyorum, forumcu kardeşlerimin işi görülsün ayağına satmakta baya güzelmiş.

evet forumda benim gibi fırsatçıda çok senin gibi işi gücü olmayıpta millete nasıl laf soksam diye düşünen arkadaşta çok. psu yu kaça aldığımın yada kaç paraya sattığımın öenmi yok. sonucta 400-450 lira civarında kimse boyle bir psu alamaz herhangi bir elektronik satıcı web site veya magazadan.

ne hikmetse senin gibi bir çok arkadaş ben bilmem ne işlemciyi bilmem kaç paraya aldım gibisinden böbürleniyor. aynı ürünü hb.com dan 450 liraya alsan sormassın dimi siz bu ürünü kaça aldınız diye. yada üreten firmaya siz bunu kaça mal ettiniz ne kadar kar elde ettiniz diyede sormazsınız.

ama ben şans eseri bir fırsata denk geldim. hb de fiyatta hata yapmış. sonucta zorla almadım. ama bize gelince neden hesap soruyorsunuz. benim istediğim rakam bu ürün için bence uygun bir rakam. hiç bu hb nin fiyatlandırma hatası yapma olayı olmasaydıda ben bu ürüne gene 450 tl deseydim o zaman ne kulp takcansınız?

gelelim mileltin actığı konuya. belliki o birileri üründen fazla alamadı elalemin satışını baltalamak adına yok şu kadar yok bu kadara aldılar stokları sömürdüler diye milleti gazlamak adına konu açmış. konuyu gecenin 3 ünde açmış ben ürünü saat 21:00 da almışım kimsenin acmış olduğu sıcak fırsatı değerlendirdiğim yok. inanmazsanız satış esnasındaki gelen smleride paylaşıyım rüünü kaçta aldığım ortaya cıksın :)

neyse alan alır. almayanında canı sağolsun. ister fırsatçı deyin isterseniz ç kağıtçı deyin kimseyi dolandırdığımız kazıkladığımız parasını alıp ürününü göndermediğimiz bir durum sözkonusu değil. herkes işine geldiği gibi davranmakta özgür.

ben sattığım arkadaşlarımı ararım ürününü gönderirim ürün eline ulaşınca varsa yardıma ihtiyacı yarımcı olmaya çalışırım. teknik anlamda yanında olurum. olay budur. sattım geçtim yok yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.