Şimdi Ara

SATILIK 80 LVL FULL INT CHAR (Greece - İTEMSİZ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şahsen ben charımı satacak olsam bu forumda asla satmam

eskiden normal 70 level bi char 800-900 arası satılırken bu forumdaki bebeler (aslında bu oyundaki bebeler demek daha doğru olur) cebinde 3 kuruş para ile gezenlerin sırf can sıkıntısından (yaz tatili napsın garip) karakterlerini satan arkadaşlara uff çok para okadar etmez çüşş v.b. lafları yüzünden insan karakterini satmaktansa silmeyi yada birine hediye etmeyi istiyo. ben aylarca uğraşacağım itemdi leveldi falan filan sonra yeni server yada başka nedenle karakteri satmak isteyecem ve bu bebeler bana akıl öğretecek.

300-500 için uğraşamam aylarca ve aklı başında insanları da forumlarda karakter satmamaya davet ediyorum.

herzaman dediğim gibi online oyunlar çocuk oyunu değildir. parası olanların oynayacağı oyunlardır.
  • http://www.thepowerlevel.com/Powerleveling.php?N=Silkroad

Lv1-80 60 days 1450.00 $

Buyrun 2 ayda 80 lvl karakter kasma parasi ... 1450$ farm yok item yok sadece ve sadece 80 lvl yapma parasi bu ...
    Forumumuzun degerli yorumbaz uyelerini powerlevel sitelerinde gormek istiyoruz ... "cok pahali" "etmez" feryatlarinizi oralarda da duyurun lutfen

ozgurozgel in dedigi gibi bence saticilarda bu fiyatlara inmemeli ... 1-70 lvl oldukca basit olmasina ragmen (1-80 e gore) 70 cap zamaninda ortalama itemli 70 lvl karakterler Turkiye de hatta bu forumda 1000 YTL den satilmakta idi ... Ve simdikine gore cok daha kolay alici bulmakta idi ... Cunku oynayanlarin seviyesi belli bir citanin ustundeydi ... Su an babasindan 20 YTL haftalik alan cocuk yastaki oyuncular (kucumsemiyorum yanlis anlasilmasin durum tespiti sadece) oyuna ve foruma ususmus oldugu icin bu tur diyaloglar fazlalasti ... Elbette bu cocuklar icin 300-500 YTL cok para ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Kharakoram

http://www.thepowerlevel.com/Powerleveling.php?N=Silkroad

Lv1-80 60 days 1450.00 $

Buyrun 2 ayda 80 lvl karakter kasma parasi ... 1450$ farm yok item yok sadece ve sadece 80 lvl yapma parasi bu ...
    Forumumuzun degerli yorumbaz uyelerini powerlevel sitelerinde gormek istiyoruz ... "cok pahali" "etmez" feryatlarinizi oralarda da duyurun lutfen

ozgurozgel in dedigi gibi bence saticilarda bu fiyatlara inmemeli ... 1-70 lvl oldukca basit olmasina ragmen (1-80 e gore) 70 cap zamaninda ortalama itemli 70 lvl karakterler Turkiye de hatta bu forumda 1000 YTL den satilmakta idi ... Ve simdikine gore cok daha kolay alici bulmakta idi ... Cunku oynayanlarin seviyesi belli bir citanin ustundeydi ... Su an babasindan 20 YTL haftalik alan cocuk yastaki oyuncular (kucumsemiyorum yanlis anlasilmasin durum tespiti sadece) oyuna ve foruma ususmus oldugu icin bu tur diyaloglar fazlalasti ... Elbette bu cocuklar icin 300-500 YTL cok para ...

3500 sp de (70-80 arası levelde 1 günde yapılıyor 244 saat kasarsanız ama) 25 dolar oldgu dikkatimi çekti. yani 80 char 0 farkla kasıldığında 250-300k arası sp gerekiyo buda 2000 dolara yakın para yapıyor. ee itemler nolcak onlarada para lasım hem bu chara gold alacan 500m gol alsan oda 200 dolar civarı

burada 300-500-1000 cok diyenlere hesabı siz yapın 1450+2000+200=3650 dolar yapar

kafanıza gore fiyat belirlemeyin insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

aslında forumda belli özelliklere satip belli karakterler için ortalama fiyat belirlenmeli en azından gerçekten emege saygı olur

• yaşı 18 olan biri olarak söylüyorum
    1.Akıl yaşta deil baştadır
    2.İnsanları yaşın 18'den büyük diye 18 yaşından küçük kardeşlerimizi hor görmeyelim
    3.Ve insanlara "bu" veya "gereksiz yorum yapan kişi" gibi hakaretler etme hakkını nerde buluyorsun merak ettim.

ve en son olarak bir arkadaşım yazmış 2 ayda level 80 yapma fiyatı 1450$ diye; o zaman full farmlı üstünde çok iyi itemler olan charlar ne olacak 2000 $ a mı satılacak buna cevap verirse sevinirim.....(vb dahada uzatmamak için yazmıyorum ama ayıp hemde çok....)
    quote:

Orjinalden alıntı: nwaps

Char üzerindeki herşey aşağıdaki resimlerde mevcut dur. Satış sebebim maddi nedenlerden dolayıdır. Öğrenciyim ve malumunuz okullar başladı. Sadece alıcılar mesaj atarlarsa sevinirim. Sırf yazı yazmak için mesaj atan, yaşı 18 den küçük olanlar rica edicem mesaj atmasın. Sormak istediğiniz birşey varsa pm atabilirsiniz. Char izmit dedir. elden teslim edilecektir.

Satış Fiyatı : 300 YTL.

SATILIK 80 LVL FULL INT CHAR (Greece - İTEMSİZ)

• yaşım 18,9 ama bu char bu paraya zor gider ama yinede iii(iyi) satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

şahsen ben charımı satacak olsam bu forumda asla satmam

eskiden normal 70 level bi char 800-900 arası satılırken bu forumdaki bebeler (aslında bu oyundaki bebeler demek daha doğru olur) cebinde 3 kuruş para ile gezenlerin sırf can sıkıntısından (yaz tatili napsın garip) karakterlerini satan arkadaşlara uff çok para okadar etmez çüşş v.b. lafları yüzünden insan karakterini satmaktansa silmeyi yada birine hediye etmeyi istiyo. ben aylarca uğraşacağım itemdi leveldi falan filan sonra yeni server yada başka nedenle karakteri satmak isteyecem ve bu bebeler bana akıl öğretecek.

300-500 için uğraşamam aylarca ve aklı başında insanları da forumlarda karakter satmamaya davet ediyorum.

herzaman dediğim gibi online oyunlar çocuk oyunu değildir. parası olanların oynayacağı oyunlardır.

bunun nedeni bedava botlar ile kasarak 2 ayda 75-77 olmak adama hiç bir maliyeti olmuyor.

ha bide 5 $ vererek charın banlanmasını biraz önlüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gD -- 13 Ekim 2007; 20:45:18 >

• itemleri haricinda baya güzel çar
  • YAPTIĞIN ÖNCELİKLE SAYGISIZLIK
    SEN SANKİ ANADAN REŞİT DOĞDUN
    KALDI KI HERKES 18 İ GEÇERKEN BELLİ BİR DÖNEM GEÇİRİR
    DİKKATSİZ OLUR VE BAZI YORUMLAR YAPABİLİR BÜYÜKLERİ OLARAK SAYGILI OLARAK SABREDEREK ONLARA YOL GÖSTERMELİYİZ
    BENDE SANA BÜYÜĞÜN OLARAK YOL GÖSTERİYORUM Kİ HAREKETİN YANLIS HA DİYECEKSİN Kİ NERDEN BENİM BÜYÜĞÜM OLUYORSUN BÜYÜKLÜK YAŞLA OLMUYOR
    BÖYLE YAZARAK ONLARIN SANA SAYGI DUYUP SENİ DİNLEYECEĞİNİ SANIYORSAN YANILIYORSUN HATTA DAHA ÇOK ERGENLİK ÇAĞINDAKİ BU GENÇLERİN DİLİNE DÜŞERSİN VE BU SENİN GİBİ YAŞINDAN ÖVÜNEN BİRİ İÇİN HİÇ HOŞ BİR DURUM OLMAZ

AYRICA EMEĞİNE SAYGI DUYUYORUM AMA EMEGİMİ BEN BU KADAR UCUZA SATMAM AYRICA O LVLDA O KADAR AZ PARA VE AZ EŞYA OLMASI CHARI ÇOK DEĞERSİZ YAPIYOR UNUTMA CHAR İTEMİYLE CHARDIR

• quote:

Orjinalden alıntı: SiNYa

ben de katılıyorum 80 lvl yapmak kolay iş değil. ben 1 senedir oynuyorum bu oyunu eğer birgün satacak olsam düşük fiyata satacağıma charı silerim daha iyi

+1453.Dediğin çok doğru.Bıt çıktı fiyatlar düştü
  • Konudışı mesajlardan kaçınalım, birbirimizehiataplarımızda seviyeli olalım.
    Eleştiri yaparken de akıl, mantık sınırları dahilinde ve kanıtlı olmasına dikkat edelim.
  • COLD NuKeLerini baya vermişin Onu yerine SNOW - serisine verseydin daha iyi olurdu ..
    HayırLı satıŞlar
  • 16k mp si var kıyafetsiz olduğu için öyle ama doğruya doğru mastery lvl 295/300 en yüksek lvldede ateş var 70 lvl bence çar biraz kötü ama ii satışlar dilerim allah sahibine bağışlasın....
  • bence 150-200 arası bişi olur
  • :) 80 lvl char yapmak cok kolay.. ve bu kadar cok kolay olduğu için oyunun cıvkı çıktı eski tad vermiyor diye ben gibi eski oyuncular oyunu bıraktı :)

Satılık okadar cok char varki bu charlar içersinde öyle uygun fiyatlara öyle güzel charlar satılıyorki burdan piyasaya kıyarsa bu chara bu para FAZLA diyenler haklıdır

1450$ a Powerlvl char yapıyor diye o fiyatı kısas almak cok yanlıs!
  • ben alırım ama 50 ytl ye çünkü buna nerden baksan 150 ytl lik m almak lazım o da zor olduğu için bu bakımdan yani :) zor gider bu çar ama bu çar çalıntı olabilir ama sana söyliyeyim izmir deyim 50 ytl veririm satmak istersen gel konuşalım msn : carisma_halid@hotmail.com
    ekle beni
    konuşalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabiaakgun93

kardeş buna item almak nerden baksan silah kalkan +eşyalar +yuzukler filan 300mi bulur inş.satarsın ama :(itemsiz 350çok

ya hocam nerde 300 kyı buluyo yav adam satıyo yine parası var silk var kasada bazı şeyler var sat felan tamam bitti
  • Satma kardeşim. 300 ytl nin bir kuruş altına satma charını. İsteyen alsın.

Allah aşkına nedir bu charlardaki fiyat düşürme böylecene. 150 ytl fazlaymış. 50 ytl edermiş çünkü 150 ytl harcayıp item alacakmış. eee 50 ytl de verme kendin kas o zaman.

greece te 2 tane charım var. hatta 3 diyeyim. 2 si 2:1 hybrid spear. 1 tanesi 7:1 hybrid sword. itemler full +4 +5 bluelarda 4-5 +7 leri sosun itemleri var. uzun zamandır satmayı düşünüyorum fakat her seferinde buraya yazmaktan vazgeçiyorum. 2 tanesi dadanıyo konuya "yok bu kadar etmez", " 16000 mp az değil mi" ulan mp yi ne yapacaksın. balance larına baksana. adam yazmış çıplak diye. neyin muhabbetini yapıyosun. ilelebet 25 lik charlarla oynamaya mahkum insanlar gelip senin max lvl charına tü kaka derler. fiyat kırarlar sonrada çeker giderler. ben olsam kuruş aşşağıya satmam. ibret olsun. ben satmıyorum işte. bir zaman greece'in tozunu attırdığım charımı 3 aydır bekletiyorum. beklesin. böyle bebelerin ağzına sakız olacağına beklesin. silerim yinede satmam. bu mesajıda okuyup pm atmayın sakın abi sileceğine bana ver diye. hiç kazımam..

satılacak chara bi defa neden yorum yaparsınız. alacaksan atarsın pm ini yaparsın pazarlığını. nedir bu ya. şu foruma bakarızda yeni birşeyler görürmüyüz öğrenirmiyiz ki diye bakıyorum ama hep aynı hep aynı. Char satışlarına kötülemeler, sadece ban yazan mesajar, 10km uzunluğunda alıntı içi alıntılar. ilgimi çeken konuyu bile 3. mesajdan sonra okumuyorum, okuyamıyorum.

gelin şimdi banada sövün. mesajımdan alıntılar yapıp yorumlar yapın. madem charların güzel nie satmak istiyosun deyin. oyunu ne kadar bildiğin mesaj sayından belli deyin. senin yaşın kaç ki bize akıl veriyosun deyin. nolacak ki. ekrandan çıkıp kafamızı duvarda mı patlatacak diye düşünün. yapın yapın. inşallah reel hayatınızda da bu kadar maydonozca yaşarsınız da bir gün sizi cacığa koku versin diye bi hayırsever doğrar..

• raytracer seni Greece de görüyordum, sende eskilerdendin sanırım. Bu forumu bu hale getirenler utansın. Bende pişman oldum konu açtığıma. 40 LVL den yukarı kasamayan bebeler yukarıda gördüğün gibi BÜTÜN konuları perişan ediyorlar ve bu forum bu hale geldi. Eskiden foruma girdiğimde kayda değer konular vardı, şimdi bak SRO forumuna yukarıdan aşağıya gereksiz bir sürü konu. Bi daha da bu foruma konu açmayı düşünmüyorum.

Char satışı durdurulmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nwaps -- 15 Kasım 2007; 8:41:04 >
  • Emek,
    Edep,
    Empati,
    Saygı,
    Seviye,
    Kültür,
    Düzey kaygısı

Bu yazdıklarımdan herhangi birisi için kaygı taşımayan mesaj sahipleri bir süre dinlenecekler.
    Üst konuda yazanları tekrar hatırlatıyorum.
    Ve son olarak belirtiyorum.
    Bunda sonra satış konuları altında saçmalayanları uyarmak yerine direk uzaklaştıracağım.
    Burası çocuk parkı değil.

quote:

Arkadaşlar forumumuzda yasak olan YTL ile char ve item satışı artık serbesttir. ( Siz kıymetimi bilmeyin benim hala
    İlanlarda karmaşayı, görsel kirliliği engellemek, ve güveni sağlamak için bir sistem geliştirilene uyulmasını istediğim ilan kurallarını aşağıya yazıyorum.
    BU KURALLAR DIŞINDAKİ TÜM İLANLAR SORGUSUZ OLARAK SİLİNECEKTİR.

CHAR SATIŞLARI

* Char Adı ve Serveri :
    * Build Bilgisi : (Str / Int / Hybrid ve lvl)
    * Ödeme Opsiyonu : Fiyat ve peşin, çek, senet, kontör, silk vs
    * Başlangıç fiyat: (Bunu sadece açık artırmalarda kullanabilirsiniz. OPSİYONEL)
    * Minumum artış: ( Buda 7.01 $ , 7.02 $ şeklinde artırmaya engel koymak için. OPSİYONEL)
    * Bitiş Tarihi : (OPSİYONEL)
    * Bitiş zamanı: (OPSİYONEL)
    * Hemen Al : (Charı isteyen kişi açık artırma yoluyla değil parayı basıp alacaksa bu fiyatı baz alacaktır.OPSİYONEL)
    * Özel Notlar : (Burada gereken detaylar olumlu, olumsuz yazılacaktır.)
    * Resimler : 1 ADET İLGİ ŞEHRİN TRADE SHOP U ÖNÜNDE C TUŞUNA BASTIĞINIZDA GELEN STAT PENCERESİYLE SS MECBURİDİR.

Bu mesaj tarihinden önce açılan ilanlar fiyat belirtilmediği müddetçe silinmeyecektir. Eğer eski ilanınızı modifiye eder ve fiyat eklerseniz bu kurallara göre düzenlemeniz gerekmektedir.

Verilen ilanlar altında , iğrenç, tiskinç, ne biçim char bu, fiyat fena kazık vb yorumlar direk silinecek, bu yorumların sahbi ceza puanları veya uzaklaştırmayla ödüllendirilecektir. Hep dediğim gibi alan alsın, almayan tezgahın önünü kapamasın.

Resim eklemeyi bilmeyenler. Öğrenmek için TIKLA

Herkese iyi satışlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.