Şimdi Ara

SATILIK 89Lv---Zeus'da İnanılmaz Fiyata Glavier(200'e düştü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    * Char Serveri: Zeus
    * Build Bilgisi : Full Str , Glavier
    * Ödeme Opsiyonu : 200 YTL , Elden ya da PTT havalesi ile

* NoT:

*Arkadaslar artık charımla pek ilgilenemediğim ve birazda oyundan soğuduğum için charımı satıyorum..

*Charın satışı ankara içi elden yapılabilir.

*Charın üzerinde +4 Pro set vardır.

*Charın kimseyle bir sorunu yoktur.

*Charın içinde şuanda 200m gold vardır. Kasası tamamen doludur ..bunun yanında yan charların içi full elixir doludur oda yetmediği için başka bir karakterin içide elixir dolurudur.

*Charın Farm ı henüz tamamlanmamıştır.

*Charın 4Lv Kendi guildi vardır ve guildde tek başınadır Guild ismi " NoGuild"...

*Charın üzerinde ' Pirate Dress ( Korsan Kıyafeti)' vardır..bana gore oyunun en faça dresslerinden birisi :)

*Charın içinde ölü sincap vardır.

Arkadaslar Burda kimseye eleştiri yapmayın diyemem ama eleştirileriniz lütfen mantıklı olsun ( Olumlu-Olumsuz )....

Resimler:

C'den Genel Bakış:

http://img392.imageshack.us/my.php?image=sro2008090923582991jp4.jpg

Weapon:

http://img411.imageshack.us/my.php?image=sro2008090923594218bf8.jpg

Heuksal-Cold

http://img411.imageshack.us/my.php?image=heuksalvecoldak2.png

Fire-Light

http://img411.imageshack.us/my.php?image=lightvefirezm7.jpg

Storage-Guild Storage

http://img411.imageshack.us/my.php?image=lightvefirezm7.jpg

Ulaşım:

Telefon 05557279860 gereksiz konuşmalara yer vermemek için msn yazmıyorum ilgilenen kişi ile bu numaradan görüşebiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _JunioR_ -- 11 Kasım 2008; 20:43:54 >

• SS eklenmiş :)

Hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 9 Kasım 2008; 1:10:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

SS eklenmiş :)

Hayırlı satışlar
    quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

İlk eleştiri;

Satış konusu çok kötü çünkü "SS" yok. En kısa zamanda eklenmesi dileğiyle...

aslında koymuş ama düzgün koymamış..üzerine tıkladığında rsim elmesi lazım ama o koymayı bilmiyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germanic

quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

İlk eleştiri;

Satış konusu çok kötü çünkü "SS" yok. En kısa zamanda eklenmesi dileğiyle...

aslında koymuş ama düzgün koymamış..üzerine tıkladığında rsim elmesi lazım ama o koymayı bilmiyor galiba

Alıntıları Göster
    Sakin ol kardeş...koydum ama nerde hata yaptım bilmiyorum..doğrusunun nasıl olduğunu soylersen duzelteyim...!!

• quote:

Orijinalden alıntı: _JunioR_

Sakin ol kardeş...koydum ama nerde hata yaptım bilmiyorum..doğrusunun nasıl olduğunu soylersen duzelteyim...!!

Alıntıları Göster
    Up...
  • quote:

Up...

Alıntıları Göster
    Yokmu İlgilenen Kimse...
  • quote:

Yokmu İlgilenen Kimse...

Alıntıları Göster
    Yukarı..
  • quote:

Yukarı..

Alıntıları Göster
    Upppp....Arkadaslar resimleri nasıl düzelticem..yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Upppp....Arkadaslar resimleri nasıl düzelticem..yardımcı olursanız sevinirim...

Alıntıları Göster
    Up da benden

link seçeneyi wr mesajlarda onu kulan :D

ayrica takas düşünürmüsn 75 lv karakterim war üstüne + ytl üniversitede olduğum için yoğunum fakat oynamak da isterim arada bişe düşünürmüsn?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaKriz

Up da benden

link seçeneyi wr mesajlarda onu kulan :D

ayrica takas düşünürmüsn 75 lv karakterim war üstüne + ytl üniversitede olduğum için yoğunum fakat oynamak da isterim arada bişe düşünürmüsn?

Alıntıları Göster
    Upppp....

tamam dostum yarın düzelteyim saolasın.ben image kullanmıştım takas dusunmuyorum oyuna ayırcak pek vaktim olmuyo artık onun için satıyorum...fiyatıda iyi aslında ama sro piyasası işte oyuna döktüğüm paranın yarısını alamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _JunioR_ -- 10 Kasım 2008; 1:19:21 >

• quote:

Upppp....

tamam dostum yarın düzelteyim saolasın.ben image kullanmıştım takas dusunmuyorum oyuna ayırcak pek vaktim olmuyo artık onun için satıyorum...fiyatıda iyi aslında ama sro piyasası işte oyuna döktüğüm paranın yarısını alamıyorum

Alıntıları Göster
    Uppp...

Resimler düzenlendi...yardımcı olan arkadaşa teşkkrler...

• quote:

Uppp...

Resimler düzenlendi...yardımcı olan arkadaşa teşkkrler...

Alıntıları Göster
    aynen kardeşim aynen . . . dolarda fırladi zaten oynanmaz artik eskisi gibi L2 private Serverlarda ip aatariz:D
  • quote:

aynen kardeşim aynen . . . dolarda fırladi zaten oynanmaz artik eskisi gibi L2 private Serverlarda ip aatariz:D

Alıntıları Göster
    Şu an şu karakteri o kadar çok almak istedim ki inanamazsin çünkü gerçek arkdaşlarimda zeus serverinda güzel de oluyodu fakat ben koptum nerdeyse dağildik bu karakter bizim hayallerimizi yeniden umut werebilcek bi karakter ama şu an ne bunu satin almak için vaktim var ki nede param war :D gerçi param osa vaktimide ayirirdim ama kader işte . . .
  • quote:

Şu an şu karakteri o kadar çok almak istedim ki inanamazsin çünkü gerçek arkdaşlarimda zeus serverinda güzel de oluyodu fakat ben koptum nerdeyse dağildik bu karakter bizim hayallerimizi yeniden umut werebilcek bi karakter ama şu an ne bunu satin almak için vaktim var ki nede param war :D gerçi param osa vaktimide ayirirdim ama kader işte . . .

Alıntıları Göster
    Uppp....

Sağlık olsun kardeş artık satışa devamm.....

• quote:

Uppp....

Sağlık olsun kardeş artık satışa devamm.....

Alıntıları Göster
    Yukarıı....
  • quote:

Yukarıı....

Alıntıları Göster
    upp...
  • quote:

upp...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar crharın fiyatını 200 ytl ye düşürdüm bir an önce satılmasını istiyorum..oyundan kurtulmak istiyorum artık bir an önce...

bu char için çok uygun bi fiyat..
  • quote:

arkadaşlar crharın fiyatını 200 ytl ye düşürdüm bir an önce satılmasını istiyorum..oyundan kurtulmak istiyorum artık bir an önce...

bu char için çok uygun bi fiyat..

Alıntıları Göster
    ßen Senınle msn den konuşmak istiyorum nasıL bırı oLduğunu aNLamam gerekıyo konuşmaLarınLa iyi anLaşırsak daha sonra telefonLa sonrada çharı aLmaya kadar devam ederiz :D tham1phic@w.cn ekle msn adresımı msn dne konuşaLım çhara kesın aLıcıyıım..

• quote:

Orijinalden alıntı: 0_AbduLLaH_0

ßen Senınle msn den konuşmak istiyorum nasıL bırı oLduğunu aNLamam gerekıyo konuşmaLarınLa iyi anLaşırsak daha sonra telefonLa sonrada çharı aLmaya kadar devam ederiz :D tham1phic@w.cn ekle msn adresımı msn dne konuşaLım çhara kesın aLıcıyıım..

Alıntıları Göster
    UPpppp....

Ekledim seni kardeş...Görüşelim bu akşam....
  • quote:

UPpppp....

Ekledim seni kardeş...Görüşelim bu akşam....

Alıntıları Göster
    UPPP...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.