Hangi nuker bir Glavie Charı alabilir ki ? Kullanmayı bilmeyene istersen Full Sun Char ver yinede yatar !
Kusura bakma ama Fiyat Cok Pahalı 1-2 ay sp farm yapması lazım
bide Bu sekılde seni en dandik nüker bile keser kardeş Charını kötülemıyorum ama skıllere itemlere bakılınca Nüker Setti ve skılleri iyi olmayan chara kabus olur
Arkadaşım sen 9 gap Chara FF Nuker getirirsen tabi keser. Lütfen yorumlarınızı yaparken biraz gerçekçi davranalım !
Ayrıca Char Kullanmayı bilen birisi bu charı 1 Ayda FF Yapar . Post kasmak için buraya saçma yorumlar yazmayın . Charın Satışına devam. Ayrıca Takılarda değişiklik uygulanmıştır . 87+4 Earring ve 2 tane 85+4 Ring Vardır !!!
quote:
Orjinalden alıntı: NiTRoS_
Ayrıca Char Kullanmayı bilen birisi bu charı 1 Ayda FF Yapar . Post kasmak için buraya saçma yorumlar yazmayın . Charın Satışına devam. Ayrıca Takılarda değişiklik uygulanmıştır . 87+4 Earring ve 2 tane 85+4 Ring Vardır !!!
Post Kasmak Diye bir Niyetim Yok Gercekler Acı olur Her türlü Yoruma acık olacaksın ben +6 set +7 silahlı FF 500goldlu Blade char sattım dün forumda 400 ytl
Gercek Sölemek Gerekirse 250 satarsan Sapkanı Havaya At ve iyi kötü yorumlara Acık degilsen Konuyu Kapat Derim
Güncel ..
Güncel.
Farmı eksik ve fiyat yüksek bence Farmı tamamlarsan 400YTL belki alıcı bulabilirsin Ama şu hali ile anca 300YTL eder.Hayırlı satışlar
Fiyat 350 TL olup İtemsiz 300 TL ye indirilmiştir.
Allah sabır versin canım.Satmayalım biz bu charları.Ağlatım serverları tekrar diyicem de; neyse.Serverin tanınmış ve saygın charlarındandır.Pacificte SuiCasT Dedin mi bi durup bakıcaksın şöyle,sonra yoluna devam ediceksin.Hırsızlar tekrar dadandı servera ama olsun diyelim artık :S
Yok be kanka server bozuldu . Bize abi ayağı çekenler şimdi adam olmuşlarda kafa tutuyorlar . Charı satıyorum 2-3 haftaya sonra yeni serverda SuiCasT ' i duyurmayı planlıyorum.
Üstad 250den yukarı isteme bence. Farmı tamamlamak 3 ila 4 ayı bulur. bu birincisidir.
ikincisi ise Pasificte 94lvl glavie ' nin 92lvl 3 adet bow 90lvl 2 adet warioru rahat rahat kestiğini gördüm. Benim 5yıldızı calmıştı hiç unutamam.
Ayrıca SUnu belirteyim Glavie ve Blader gibi charların kasılması zor oldugu icin nukerlerden daha pahalıya satılır. Nuker' ler full int olur ki full int basılan carlar full str'yi kesinlikle yatıramaz...
Full int nuker olup 90+ olan varsa buyursun Pasifiğ' e gelsin. Bende Force and Bladerim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme