Şimdi Ara

SATILIK 99 FORCE-BOW CHAR +7 +8 SET SADECE 350 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende FF bi force bow yapmak istiyorum chardan memnun musun insan tabi kendi konusunda memnun değilim demezde bulmuşken sorayım dedim force bow
  • ben mem nunum şu an çok güzel bir çarım war hemde çok sağlam!Çoğu çarı alıorm bide kullanmayı bilicen tabikide 100 Ff olursa yatıramayağı çar yok bence
  • 100 lvl in basında satmıstım bende karakterimi 90 lvl full farm force bow +7 12crt bow la birlikte serverın en iyi bow charıydı.
    pvp de simdiye kadar en fazla zevk aldıgım chardır. hem uniq kesip hem pvp yapabilirsiniz.

90 ff force full setli +7 sword shield li blade pvpsinde bile bir kez olsun yatmamıstım serverda ben aynı sey bu char icinde gecerlidir buyuk ihtimalle cunku benim charım gibi gercekten emek harcanmıs bir char force bow char kasmak heleki 90 dan sonra işkence gibidir. light ın hızlı kosma eksikligi yuzunden jangan cavede surekli scroll almak gerektigi icin harcanan emegin ve vakitin cok fazla oldugunu tahmin ediyorum..

alan arkadas yuzde yuz memnun kalıcaktır. force bow charlara pvp de ilk once elinizin alısması lazım cunku yuksek ataklı br char ama defans olarak tabiki zayıf(cold light eksikligi yuzunden) ama avantajı uzaktan etkili vuruslar yapabilmesi(yuksek crt) ve rakibin atack gucunu ve defans gucunu dusure bilmesidir(force) bunları iyi kullanırsanız yatmazsınız kolay kolay kimseye.

• saol kardeş dediğin gibi walla=) bide up çekim^^
  • hayırlı satışlar o bowu o kadar istedim satmadın bana ben SuLTaN :D bir upp da benden arkadaşlar alan kişiye şimdiden hayırlı olsun diyorum çok sağlam bi çar çok emek verilmiş...
  • sadece itemlerini satıyosan alırım
  • saolasn kardeş çok satarsam çarı satarm komple =)
  • up..
  • hadi arkadaşlar ama Up...İNdirim yaparız citti olan warsaçç aCELE SATILIK
  • Dostum Charın cok guzel ama 650TL baya bi fazla 700Tl ye full farm sunlu blader 650 tl yede full farm sun bowlu char var serverler farklı bıtek hatta neptuneden yenı serverler baska forumları gezersenız gorursunuz fiyati bıraz cekersen alıcı bulursun oncelıkle ben talıp olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellMakers

Dostum Charın cok guzel ama 650TL baya bi fazla 700Tl ye full farm sunlu blader 650 tl yede full farm sun bowlu char var serverler farklı bıtek hatta neptuneden yenı serverler baska forumları gezersenız gorursunuz fiyati bıraz cekersen alıcı bulursun oncelıkle ben talıp olurum
    f.iqo57@hotmail.com ekle konuşalım!!
  • up..
  • upp.
  • uppp fıyatta ındırım yaparızz acıl satılk
  • up.
  • up.
  • hayırlı satışlar umarım emeğinizin karşılıqını alırsınız:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelSoul

hayırlı satışlar umarım emeğinizin karşılıqını alırsınız:)

yokbe kardeş NERDEE:D
  • up..
  • up
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.