Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık Acer Nitro 5 AN515-58 RTX 4060 - 12700H - 16GB RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kahramanmaraş İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] Satılık Acer Nitro 5 AN515-58 RTX 4060 - 12700H - 16GB RAM

Laptop ilandaki laptoptur üzerine 8gb ram kendim ekledim 15 ay garantisi var.

Ram eklemek için kasayı açarken kasada küçük 1-2 çatlak oldu ama kullanıma bir etkisi yok rengi de siyah olduğu için pek belli olmuyor ama ben yine de bir miktar fiyat kırıyorum bunun için. Kutusu faturası vs. tam hiç eksiği yok.

Fiyat: ---------

amazon
    Acer Nitro 5 AN515-58-7687 Dizüstü Oyuncu Bilgisayarı, Intel Core i7-12700H İşlemci, 8 GB RAM, 512 GB SSD, 15.6 inç FHD 165Hz Ekran, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB Ekran Kartı, FreeDOS, NH.QM0EY.007
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85X799P?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kahramanmaraş Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• IETS GT500 soğutucuyu tek olarak satarsanız talibim.

• sreylare kullanıcısına yanıt

Ayrı satabilirim tabi ki ama laptop elimdeyken satmam mümkün değil şuan kullanıyorum çünkü soğutucuyu. Eğer isterseniz satıldıktan sonra haberdar edebilirim.

• Angry Toad kullanıcısına yanıt

Tabi hocam. İyi alışverişler

• sreylare kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

• merhaba hocam ürün garanti dışı kalmadı mı kendiniz açtığınızda?

edit: şimdi biraz araştırdım, garanti dışı kalmıyormuş ama ürüne zarar gelmemesi gerekiyormuş sanırım. 1-2 çatlak oldu dediğiniz için merak ettim. acer yetkili servis ile teyitlemek gerekebilir, yapmadıysanız şayet :)

garanti konusunda sıkıntı yoksa kendim için düşünüyorum, güzel ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegihi -- 10 Ekim 2024; 1:54:20 >
  • vegihi kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam bildiğim kadarıyla garanti dışı kalmıyor parça parça olduğu için garanti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.