Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Açılmamış Seasonic Focus GX-750W Güç Kaynağı [A Tier High End] Satın Al 3 Ocak 2024 12:59 1 1 Satılık Açılmamış Seasonic Focus GX-750W Güç Kaynağı [A Tier High End] Kendim kullanicaktım fakat başka bir modeli takıp kullandığım için bu power supply boşa çıktı. Jelatini üzerinde açılmamış kutu olarak mağazadan alacağınız gibi teslim edilecektir.80+ Gold verimliliğinde ve full modüler bir modeldir.Seasonic ürünleri Taiwan üretim kalitesinde üretiliyor ve bu model en iyi PSU listesinde A Tier High End segmenti (En iyi kalite) içindedir. Google'da "PSU Tier List" şeklinde aratıp tüm markaların sıralandığı listeye ulasabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Açılmamış Seasonic Focus GX-750W Güç Kaynağı [A Tier High End] Alınık Macbook Pro 13 M1 2020 [sizer][sizer]Satılık Asus STRIX RAID DLX 124dB 7.1 PCIe Oyuncu Ses Kartı[/sizer] Metal Kutu Koleksiyonu (7 Oyun)