Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Açılmamış Sıfır Kutusunda Logitech Z5500 - Satıldı Referans İlanıdır Satın Al 19 Şubat 2015 19:02 1 1 Satılık Açılmamış Sıfır Kutusunda Logitech Z5500 - Satıldı Referans İlanıdır Merhabalar, Ürün 2011 yılında Gold Bilgisayar' dan alınmıştır. Açıkçası evi değiştirmeyi ve yeni evde tamamen kendime ait bir oda düzenlemeyi düşündüğüm için bir hevesle satın almıştım. Fakat evi değiştirmediğimiz, benimde zaten bir ses sistemim olduğu için öylece kenarda kaldı. Ürün hiç kullanılmamış hatta kutusu dahi açılmamıştır. Test için, bakmak için yada vs. için açılmamıştır. Alındığı şekilde durmaktadır. Acilen satmak yada hemen paraya çevirmek gibi bir amacım yok. Satılmazsa kenarda durur elbet bir gün kullanırım. Bu yüzden bu son fiyattır. Herhangi bir ürünle takas veya fiyatta herhangi bir indirim düşünmüyorum. Kargo ücreti alıcıya aittir. Elden teslim almak isteyenler için İstanbul Avrupa yakasında Fulya' dayım. İlgilenen arkadaşlar konuya yazabilir veya özel mesaj yoluyla ulaşabilir. Herkese iyi forumlar dilerim. Ürün DH | equ* kullanıcı isimli arkadaşa satılmıştır. Referans ilanıdır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Skullcandy Crusher ANC 2 Kulaklık [SATILDI] Truthear X Crinacle Zero RED Kulaklık [SATILDI] Satılık Sıfır Sennheiser 660S2 - 3 günlüğüne fiyat revize [SATILDI] Fiio K7 - Referans İlanıdır
quote:Orijinalden alıntı: alimaruf 500 tlyeverirsen alırımşişildeyim 2030 mesajınız var ve hala konuyu, başlığı, içindekileri okumadan mesaj atıyorsunuz. Referans ilanı olduğu, zaten satıldığı yazıyor. Ayrıca verdiğiniz fiyatla ölücülük tabirine yeni bir anlam kattığınız için kutluyorum. İyi forumlar. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Skullcandy Crusher ANC 2 Kulaklık [SATILDI] Truthear X Crinacle Zero RED Kulaklık [SATILDI] Satılık Sıfır Sennheiser 660S2 - 3 günlüğüne fiyat revize [SATILDI] Fiio K7 - Referans İlanıdır