Şimdi Ara

satılık acount

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fury serverında pvp lvl 6 bir conqueror , full epic barbarian 2 parca t1 diğer parçalar t2 pvp lvl i 2 , 80 lvl asasian 5 parca epic 80 necro kafalık ve silah t2 dier parcalar kültür setten 20 civarı gold var rise of the godslayer acık. Bir kac aydır oynamıorum şimdide askere gitmeye karar verdim ilgilenen olursa pm atabilir.. 150 ytl olarak düşünüyorum 2 yıllık emek veteran puanı içinde sanırım gayet uygun bi fiyat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teTa -- 20 Haziran 2010; 13:15:23 >

• selamlar...accountun fiyatı nedir acaba?hangi şehirdesiniz?
  • pm olarak cevaplandı
  • hayirli satislar... Up
  • ebay.com da deniyebilirsniz , yabanci forumlarida unutmayin
  • mayısa cıkdı askerlik güzelce resim linleyip itemleride gösterip hazırlıcam yabancı forumlar için vaktim yokdu kısadan bahsediverdim burda alıcı olmasını beklemiorum pek belgi ilgilenen varsa die konu actım
  • quote:

Orijinalden alıntı: teTa

mayısa cıkdı askerlik güzelce resim linleyip itemleride gösterip hazırlıcam yabancı forumlar için vaktim yokdu kısadan bahsediverdim burda alıcı olmasını beklemiorum pek belgi ilgilenen varsa die konu actım

Simdiden hayirli teskereler sefa asker gecesi fln yaparsan haber verirsin. Orjinal oynamicam icin teklifin beni ilgilendirmio ama oynicak olsam senin gece gunduz nasil kastini biliyorum para verecegim tek char seninki olur...
  • Sefa kardeşim hayırlı satışlar ve hayırlı teskereler diliyorum sana.Seninle oyunda geçirdiğimiz zamanlar inanki çok güzeldi.Tanıdığım en iyi PVP Oyuncusu sendin ama arkandan gelenler var merak etme .Askerlikten sonra senide tekrar aramızda görmek isteriz ,adresi biliyorsun davet bekleme

Go up...
  • Aslında bende bi türk almak isterse askerden dondugumde 2 katı fiyatına geri almak icin anlaşma yapmayı düşünüyodum illaki geri dönücem iyi dileklerin için cok saol mehmet abi abyssus da ki herkeze selam olsun
  • güncel..
  • A.s sefa kardeşim bekliyoz 4 gozle haberin olsun :D
  • yok yaa ben geleseye cok güzel oyunlar cıkar onlara sararım ozellikle d3 beklioruz ailecek bakalım olmadı tabi yine oynarız selamlar herkeze tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: teTa

yok yaa ben geleseye cok güzel oyunlar cıkar onlara sararım ozellikle d3 beklioruz ailecek bakalım olmadı tabi yine oynarız selamlar herkeze tekrar

Konuyla alakası olmadığı için özür dilerim,D3 ney?
  • diablo 3
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.