Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK AIRPODS PRO 2 // GARANTISI YOK Satın Al 19 Ocak 2025 11:10 1 1 SATILIK AIRPODS PRO 2 // GARANTISI YOK Merhaba,2 yıldan fazladır kullandığım Airpods Pro 2 kulaklığım satılıktır. Cihaz lansmanından 15 gün sonra Amerika'dan alınmıştır. Bu sebeple garantisi yoktur.Kulaklığın iki tarafı da hem ses hem de mikrofon olarak sorunsuz şekilde çalışmaktadır. Kulaklığın sağ tekini kaybettiğimden dolayı orjinal yedek kulaklık Apple Türkiye'den alınmıştır. 4000TL civarı para verdim.Şarj kutusu ile birlikte gönderilecektir. Şarj konusunda da bir problemi yoktur. Apple'ın kendi kutusunu bulamadım. Bulursam onu da göndereceğim. Spigen koruma kılıfı dahil veriyorum. Kargo alıcıya aittir. Yurtiçi kargo ile gönderim yapabilirim.İstanbul Anadolu yakası - Marmaray hattı üstünde elden teslimat yapabilirim. Resimler eklenmiştir.İyi forumlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK AIRPODS PRO 2 // GARANTISI YOK SATILIK APPLE WATCH 8 45MM // 9500TL [SATILDI] KARCHER SC2 DELUXE EASYFIX // KULLANILMAMIŞ ÜRÜN [SATILDI] SATILIK GARMIN ENDURO 2 // 2 AYLIK // GLOBAL GARANTİ // 19.500TL