Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık AirTies 5650v3 ADSL2+ ve VDSL2 destekli Satın Al 23 Ocak 2018 21:27 1 1 Satılık AirTies 5650v3 ADSL2+ ve VDSL2 destekli Ürün temiz olup çalışır durumdadır. Sıfır adaptör ile beraber verilecektir. Adaptörü hiç kullanılmadı eski modemin adaptörünü takmıştım. Fibere geçtiğim modemimi satıyorum. İsteyen swich için kullanır isteyen modem için kullanır. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun. Forumda aynı ürün 125 tl nin altında görmedim. Kargo Bana Aittir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 90 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ankara/Çankaya Çanak Anten Arıza ve Kurulum Hizmeti Satılık/Takaslık Casper Nirvana TW8 EAA-89 Laptop Ekran kartı ile takaslık laptop Sapphire R9 280x Dual-X 3GB 384BİT
Merhaba modem ile ilgileniyorum. Nasıl iletişime geçebiliriz? Ankara'da oturuyorum ve elden teslim alabilirim.