Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Akasa Helix Laptop Soğutucu 20Cm Devir Ayarlı Sessiz Fan Satın Al 23 Kasım 2021 20:10 1 1 Satılık Akasa Helix Laptop Soğutucu 20Cm Devir Ayarlı Sessiz Fan Merhaba aylardır kullanmadığım Akasa Helix laptop soğutucumu satıyorum. Laptopumu satmama karşın üründen fazlasıyla memnun kaldığım için satmamıştım fakat M1 Macbook'tan sonra bi anlamı kalmadı. Bayağıdır boş boş durmakta. Bu yüzden satmaya karar verdim.Akasa Helix 20 Cm Fan full metal tasarım. 2 kademe fan ayarı vardır. 12 - 17'' aralığındaki laptoplar için uygundur. Herhangi bir sorunu ya da eksiği yoktur. Kullanılmadığı ve ihtiyaç kalmadığı için satılıktır.Fiyat: 99₺İletişim için özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.Elden almak isteyenler için Maltepe Piazza AVM civarında teslim edebilirim veya önce havale sonra kargo şeklinde dilediğiniz kargo firmasıyla alıcı ödemeli şekilde kargolayabilirim.Takas ve pazarlık YOKTUR. Bunlar haricinde bişey teklif etmeyiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık SteelSeries Arctis 7+ Wireless Gaming Kulaklık PC,PS5,PS4,Mac,Switch Satılık Tertemiz Kutulu Macbook Pro 15'' Retina Late 2013 Orijinal Satılık Delta Krom Barbell + 30 Kg Döküm Ağırlık (2x10KG, 2x5KG) (SATILDI) Invision MX400 İkili Monitör Kolu Çift Monitör Standı