Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık - Akasa Venom Medusa İşlemci Soğutucusu Satın Al 25 Mart 2020 21:04 1 1 Satılık - Akasa Venom Medusa İşlemci Soğutucusu Ürün henüz 1 yıllık bir ürün ama hava soğutma ürünlerinin ömrü zaten üstünde ki fanlara bağlıdır. Fanların ortalama ömrüde 5-10 yıl desek ve sadece fanları yenileyerek kullanmaya devam ettiğinizi de varsayacak olursak ürünün ne kadar kullanıldığının garanti durumunun çok da bir önemi kalmıyor. Ürünün kendisine gelecek olursak; ben inanılmaz memnundum ama Ryzen sisteme geçtim ve ne yazık ki AM4 bağlantı kiti ne kutusunda ne de şuanda piyasa da mevcut değil. Daha önce Intel 6700K ile kullanıyordum...Sıvı soğutmanın pompası çalışıyor mu filan gibi dertlerinden bıkıp, bu ürüne geçmiştim üstelik fiyatına göre olağanüstü performansı olduğunu bilmeden. Çünkü öncesinde kullandığım 240mm büyük radyatörlü Silverstone Thundra sıvı soğutucudan daha iyi sonuçlar verdi...Kısacası Noctua'nın DH15 gibi modelleri ile kafa kafaya gelen bir performansı vardır. O model sıfır 700 lira civarında. Medusa ise ne yazık ki artık piyasa da yok gördüğüm kadarı ile. Her bir kuleden işlemciye 8'er ısı borusu uzanır. Su soğutmalara filan boşa para vermeyin bana kalırsa. Tek sıkıntısı AM4 kiti mevcut olmaması diyebiliriz. Get ilanı:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-satilik-akasa-venom-medusa-islemci-sogutucusu-797593337/detay/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 320 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık - Akasa Venom Medusa İşlemci Soğutucusu Satılık - Asus Maximus VIII Ranger Z170 Anakart Satılık - 16GB Gskill Ripjaws 4 DDR4 2800MHz CL16 SATILIK - Nintendo Wii U : Premium Pack 32GB - 2 Kutulu Oyun Hediyeli