Şimdi Ara

SATILIK ALTİS HG100 ÇALIŞMA İSTASYONU [AZ KULLANILMIŞ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK ALTİS HG100 ÇALIŞMA İSTASYONU [AZ KULLANILMIŞ]
    ALTİS HG100 çalışma istasyonumu satıyorum. İstanbul içi satılacaktır. Ürünün nakliyesi alıcıya aittir. Ürün İstanbul/Kartal'da elden teslim edilecektir. Ödeme teslim sırasında alınacaktır. Kurulum için teknik servis çağırılabilir. Ben kendim kurdum. Teknik servisten randevu alıp ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz.

Ürün az kullanılmıştır. Faturası vardır ve garantisi devam etmektedir. Kozmetik olarak 9/10 durumdadır. Hiçbir sıkıntısı bulunmamaktadır alan arkadaşın içi rahat olsun. Ürünün sıfırı hb üzerinde an itibarı ile 689,00 TL'dir. Yarı fiyatına tertemiz ürün satıyorum alıcıya şimdiden hayırlı olsun.

Ürünü araştırmak isteyenler için link:http://www.hepsiburada.com/altis-hg100-home-gym-calisma-istasyonu-eldiven-hediyeli-pm-sporaltis628

Not: Taksitle almak isteyen olursa %6 komisyon eklenerek sanalpazar ilanı açabilirim. Elden teslim ettiğime dair kağıt imzalarsanız sanalpazar ilanı konusunda sıkıntı olmaz.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     SATILIK ALTİS HG100 ÇALIŞMA İSTASYONU [AZ KULLANILMIŞ] SATILIK ALTİS HG100 ÇALIŞMA İSTASYONU [AZ KULLANILMIŞ]
    Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 26 Ocak 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Deri eldivenleri kaybettiğim için yanında veremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chacco -- 1 Mayıs 2015; 1:17:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.