Şimdi Ara

[SATILDI] SATILIK AMD R7 3700X - Yalnızca İşlemci - 2.500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK AMD R7 3700X - Yalnızca İşlemci - 2.500 TL

İşlemci güncellediğim için satılıktır.

Hiç bir sıkıntısı yoktur, Inventus'tan almıştım ve sıvı soğutma ile halen kullanıyorum. Garantisi sanıyorum bitmiştir.

Soğutucusunu ilk aldığım zaman sattığım için mevcut değil, ana kutunun içinden çıkan daha küçük kutusu ile temiz ve baloncuklu naylonla sarılmış şekilde gönderim yapabilirim. Kargoyu karşılarım.

Merak edenler için yazayım;

Arctic Freezer 240 sıvı soğutucu ve Kryonaut macun ile kullanıyorum, en fazla 65-70 dereceler bandında çalışıyor.

Ayrıca biliyorsunuz Ryzen'ler PBO ve CPB ile devamlı saat hızı değişimi ve zikzak şeklinde sıcaklık grafiğine neden olacak şekilde çalışıyor.

Masaüstü kullanımlarda anakart yazılımı ile saat hızlarını düşürerek boşa yorulmadan düşük sıcaklıkta çalışması sağlanmıştır.

Fiyat: 2.500 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Fotoğraflar eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 27 Nisan 2023; 17:6:34 >
  • İlanı değiştiremiyorum, fiyat 2.250 TL

• almak için pm

• 4yashiro kullanıcısına yanıt

4yashiro'ya rezervedir.

Yarın sabah kargolamış olacağım. Hayırlı olsun şimdiden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.