Aşağıda özelliklerini ve satış şartlarını belirttiğim bilgisayar kasası satılıktır.
Sistem Özelllikleri:
1-) Amd FX 8320 işlemci
2-) Asus M5A78L-LE Anakart
3-) Xigmatek işlemci soğutucu
4-) 320 GB HDD
5-) Ezcool Kasa
Önemli Notlar: Kasa 2 ay öncesine kadar sorunsuz çalışmaktaydı fakat bir süre sonra kendi kendine reset atmaya başladı bu nedenle kendime yeni kasa aldım ciddi bir sorunu olduğunu düşünmüyorum bilgisayarcılar yapabilir.Anakart üzerindeki USB çıkışlarından bir tanesi çalışmıyor.Kasanın içerisinde ekran kartı ve ram yoktur alacak kişi kendisi takacaktır.isterseniz 120 TL farkla SSD ekleyebilirim.(crucial 120 gb). Hafta içi çalıştığım için kasayı ancak cumartesi günü açık olan kargolar yardmıyla kargoya verebilirim.Ürünü almak için bana mesaj atan kişiler bu şartları kabul etmiş sayılır TEKRAR SÖYLÜYORUM KASA KENDİ KENDİNE RESET ATIYOR. Ürünü satın aldıktan sonra sorumluluk size geçecektir.Kargo parasını alacak kişinin ödemesini rica ediyorum. SSD hariç Fiyat olarak 750 Tl düşünüyorum SSD ile birlikte almak isterseniz 850 TL ye alabilirsiniz.Ürün ile ilgili sorularınız özel mesaj ile sorabilirsiniz.Sistemde işletim sistemi yüklü değildir.