Bildirim
satılık Amd işlemci ve anakart
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sizi 2 EL'e alalım Lütfeeen -
Konu yeri yanlış , konuyu lütfen buraya açınız :
https://forum.donanimhaber.com/showForum.asp?forumID=260
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun zamandır siteyi ziyaret etmeyince böyle hatalar yapıyorum. Uyarınız için teşekkür ederim. -
hayırlı şatışlar kardeşim..
bir zamanlar iki seneye yakın bende amd x4 965 b.e kullanmıştım süper bir işlemciydi .. -
quote:
Orijinalden alıntı: asdmirac
Arkadaşlar Merhaba; Elimde AMD x4 925 2.8 ghz işlemci ve gıgabyte MA785GT-UD3H model anakart var bunları satıyorum 350.00 TL istiyorum. Bu iki ürünü şuan kullanıyorum ilgilene ve almak isteyen arkadaşlar olursa irtibata geçebilirler. Sadece ankara içi olursa sevinirim...
İstediğin fiyat fahiş.
Alacak kereviz görürsen haber ver. Bende de bazı parçalar var.
Kazıkçı ikinci el sitesi uranium bilgisayarda bile Phenom II X4-925 fiyatı alış-satış 25-47 dolar. (55-105 TL)
Sizinki yok ama az daha iyisi Asus M4A785D-M PPO ise 26-48 dolar. (58-107 TL)
Yani toplamda alış-satış 113-212 TL eder ki uranium ölü fiyatına alıp kazık fiyatına satar.
Arada bir fiyat yani 160-180 TL aralığı daha doğru bir fiyat olur.
Forumun ikinci elinde;
870 anakart ve X4-955 setini 250 TL fiyata veren var.
990XA + FX-4300 setini 350 liraya satan var.
X6-1055 ve 890 çipli seti 420 liraya veren var.
Fx-8320 ve M5A97 ikilisini 500 liraya veren var.
Ben bir yıl önce bile çok daha iyi bir anakart olan Gigabyte GA-MA770TA-UD3 kartı 90 TL fiyata vermiştim.
Siz uçmuşsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 5 Kasım 2014; 11:05:01 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X