Şimdi Ara

Satılık AMD RYZEN 1700 Ve MSI X370 KRAIT GAMING

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #Diğer AMD / Intel #AMD Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Herkese selamlar;

İşlemciyi ön sipariş ile teknobiyotik üzerinden farklı bir anakart ile bundle olarak almıştım. Daha sonra, şuanda bu ilan içerisinde bulunan anakartı aldığım için, bundle ile gelen anakartı sattım. Faturayı da o anakartı alan arkadaşa gönderdiğim için işlemcinin faturası yok. Garanti belgesi var ve kutu içeriği tam.

İşlemci : 23 Şubat 2017 tarihinde teknobiyotik üzerinden alındı(3 sene garanti).

Temsili Fotoğraf :

Anakart : 1 Temmuz 2017 tarihinde Vatan'dan alındı. Faturası ve kutu içeriği tam(2 sene garanti).

Temsili Fotoğraf :

Sistemin kendi fotoğrafı :

İkisi için istediğim fiyat : SATILDI.
    Parçalara tek tek teklif vermek için özel mesajla ulaşabilirsiniz.

Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1simon1 -- 17 Nisan 2018; 19:27:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam bu kasanın marka modeli nedir acaba ? Çok hoşmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair Carbide Series 400C(beyaz). Bu arada bir abimde aynı kasanın siyah modeli var ve böyle bir tema(beyaz fanlar, ledler vb.) siyah kasada çok daha şık dururmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fiyat cok iyi hayirli satislar bende aorus x370 k5 ve 1700 kullaniyorum herhalde intele gecis yapacaksiniz ondan satiyorsunuz benimde ekran kartim gaming x 1080 ti ayni kasadan alacagim bende bakalim bulursam bence gecmeyin coffee lake e gecekseniz yeni seriye gecekseniz orasini bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torres1903 -- 21 Mart 2018; 15:17:0 >
  • Torres1903 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar; öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. Aslında yeni bilgisayarımı toplayalı 3 ay kadar oluyor ama parçalarımı satmak istemediğim için tutuyordum. Yakın tarihte nakit ihtiyacım olacağını düşündüğüm için satılığa çıkarttım açıkçası. Kasayla ilgili olarak da sanırım nanokatalog üzerinden almıştım ama GG üzerinde çok daha hesaplı fiyatlar görmüştüm diye hatırlıyorum. Biraz araştırırsanız eminim bulabilirsiniz. Şuanda benim kullandığım kart(MSI GTX 970) ile sizin ekran kartınızın arasında 2.1cm lik bir fark var(uzunluk). Ben kendi kasamda sıvı soğutma kullanıyorum ve ön tarafa konumlandırdım. Radyatörün her iki tarafına da fan koydum ve ortalama 3.5cm lik bir boşluk var hala. Kartınız rahatlıkla sığacaktır yani(Radyatör kalınlığım 2.7cm).
  • detaylı bilgilendirmeniz icin tesekkür ederim ben kendi wrait rgb sogutmasini kullaniyorum bana yeterli geliyor açıkçası belki ileride sıvı sogutmaya gecerim 4ghz e dayamayı dusünürsem eger satılıksa kasanız ilgilenirim sıfırı bana pahalı geliyor açıkçası

Aslında söylemeye çalıştığım bir sıvı soğutmanız olsa bile ekran kartınızın rahatlıkla kasaya sığabileceği Kasamı satmayı şuanda düşünmüyorum
  • 1simon1 1 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim anladım tam benim istedigim gibi ne cok büyük ne cok küçük bu kasanin ikinci eline 300 verilir mi sizce everest rampage majest mi alayım 275 liraya kalite olarak tabiki corsair ama islevsellik olarak sanki biraz daha iyi gibi
    Tasarım olarak Everest de gayet şık duruyor fakat malzeme kalitesini bilemediğim için bir yorum yapmak istemiyorum. Corsair için ise kesinlikle 300 Lira verilebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.