Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK AMD SEMPRON 145 <<50TL>> Satın Al 15 Ocak 2022 21:39 1 1 SATILIK AMD SEMPRON 145 <<50TL>> merhaba herkese, uzun süredir boşta olan ve artık ihtiyacım olmayan yaklaşık 2012den beri kullandığım işlemcimi satıyorum. geçen sene kullandığım kasadan söktüm bikaç üst sürümüyle değiştirdim artık evdeki ihtiyacı karşılamadığı için. hala am3+ sistem kullanıyorum. tercihen nakit satılık fakat phenom 2 serisi bir işlemci ile takas düşünürüm. Kırığı çıkığı yok temiz kullanıldı. 2. çekirdeği aktif fakat stabil mi bilmiyorum ben genelde kapalı olarak kullandım alacak arkadaşa stabil diye garanti veremiyorum o yüzden. tırnaklarının hepsi sağlam. ben de yine forumdan birinden almıştım o da kullanmaya fırsat bulamamış, ben nerdeyse sıfır durumda aldım sayılır. kutusu vardı ama artık yok normal bir işlemci plastik kutusunda gönderilecek.fotolar şu şekildeSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK AMD SEMPRON 145 <<50TL>>