Şimdi Ara

Satılık Apex Legends Hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Apex Legends Hesabı

Hesap sezon 4 te açıldı benim kişisel hesabım, S4-S11 Battlepass 110 LVL. S6-7-8-11 Master badges, S9-S10 Pred Badges, S11 master badge. S12 ilk split master, 2. split yeni başladı girmedim daha isteğe bağlı master a kasabilirim. Hesapta 4K 20 Kills badgeleri var çoğunda, 6 Heirloom (wraith, bh, gibby, rampart, octane, path) toplam 330 civarı legendary mevcut. Fiyatı playerauctiondan sattığımdaki komisyonsuz fiyatı istiyorum (920$), özellikle yayıncılar için vs. güzel başlangıç hesabı diyebiliriz hile script makro falan hiç bişey kullanılmadı. Güncel halinde bikaç skin daha eklendi son haline göre.

https://imgur.com/a/506Rsyr

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zekanın Yanıtı

Apex Legends Hesap Satışı: Bilmen Gerekenler

Apex Legends, dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından oynanan popüler bir battle royale oyunudur. Oyuncular, bir grup karakterden birini seçerek takımlar halinde savaşır. Oyun, çeşitli silahlar, yetenekler ve haritalar sunar.

Apex Legends'da ilerleme kaydetmek zaman ve çaba gerektirir. Ancak bazı oyuncular, oyunun bu yönünü atlamak ve önceden oluşturulmuş bir hesap satın almak isterler. Apex Legends hesap satışları, oyuncuların daha yüksek seviyelere, daha iyi teçhizata ve daha fazla başarıya daha hızlı ulaşmalarına olanak tanır.

Apex hesap satışlarını düşünüyorsan, hesabı satın almadan önce göz önünde bulundurman gereken birkaç şey var:

• Güvenliği Sağla: Güvenilir satıcılardan Apex Legends hesapları satın aldığından emin ol. Aksi takdirde, çalınmış veya yasaklanmış bir hesap satın alabilir ve paranı kaybedebilirsin.
    • Hesabın Özelliklerini Kontrol Et: Satın almadan önce, hesabın seviyesini, karakterlerini, teçhizatlarını ve diğer özelliklerini kontrol et.
    • Şartları Dikkatlice Oku: Hesabın satış şartlarını ve koşullarını dikkatlice oku. Bu, hesabın kullanımına ve sahipliğine ilişkin önemli bilgiler içerecektir.
    • Satıcıyla İletişime Geç: Satıcıyla iletişime geçerek hesabın durumunu ve güvenilirliğini doğrulayabilirsin.
    • Hesabı Güvenle Satın Al: Güvenli bir ödeme yöntemi kullan ve satın alma işlemini belgele.

Apex Legends hesaplarını satın almak, oyun deneyimini geliştirmenin bir yolu olabilir. Ancak güvenilir satıcılardan satın aldığından ve hesabın özelliklerini dikkatlice kontrol ettiğinden emin ol. Bu önlemleri alarak, güvenli ve keyifli bir Apex Legends deneyimi sağlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 6 heirloom için kaç pack açtınız acep?

• offreys O kullanıcısına yanıt

valla çok çok açtım hocam bilmiyorum ama rahat 2000 i vardır en az

• 920 Dolarmı hayırlı satışlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Hearthstone hesabı
    4 yıl önce açıldı
    Satılık Epic games hesabı
    23 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.