Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Apple Watch Series 4 44mm Siyah 2350 TL Satın Al 23 Mart 2023 15:53 1 1 Satılık Apple Watch Series 4 44mm Siyah 2350 TL Cihazı İngiltereden almıştım, yeni modele geçtiğim için satıyorum. Pil sağlığı %83’dür.Çalışmasında ve fonksiyonlarında hiçbir sorunu yoktur. Ekranda bir adet çizik ve köşesinde ufak bir leke var. Fotoğraflarda işaretlemeye çalıştım, kullanımı engelleyecek ya da rahatsız edecek bir durum yarattığını düşünmüyorum. Yanında orijinal kutusu ve şarj aletini vereceğim. Şarj adaptörü ingiltere versiyondur, çevirici gerekir ya da telefonun adaptörüyle kullanılabilir.İstanbul Kavacık ya da Ümraniye’de elden inceleyerek teslim alabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Apple Watch Series 4 44mm Siyah 2350 TL Satıldı — iPhone XS Max 64 GB Gold sorunsuz Satış iptal Satılık sorunsuz temiz 13 inç Macbook Air late 2010