Şimdi Ara

Satılık Archos 5 250 gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerika'dan 21 Ocak tarihinde getirdiğim ve yutdışı garantisi devam eden Archos 5 250 gb'ı ihtiyaçtan dolayı satıyorum.
    Paket içeriği 250 gb Archos'un yanısıra Tuff-Luv Marka tam uyumlu plastik kılıf dokunmatik ekranda kullanabileceğiniz
    kalemi ve artı olarak Tv çıkışı ve hızlı şarj edebilme ve ekstra 6 saatlik pil desteği olan battery dockta paket içeriğindedir.
    İlgilenenler özel mesajla bana ulaşabilir.İstanbul içi elden teslim edilebilir ve resimleri isteyenlere gönderebilirim.Çok az
    kullanılmış olup son firmware(1.7.11) içine yüklenmiş Türkçe dil seçeneği vardır.

• fiyat???
  • 520 lira olarak düşünüyorum İstanbul içindeysen elden teslim edebilirim.
  • Amerika'dan 21 Ocak tarihinde getirdiğim ve yutdışı garantisi devam eden Archos 5 250 gb'ı ihtiyaçtan dolayı satıyorum.
    Paket içeriği 250 gb Archos'un yanısıra Tuff-Luv Marka tam uyumlu plastik kılıf dokunmatik ekranda kullanabileceğiniz
    kalemi
    ve artı olarak Tv çıkışı ve hızlı şarj edebilme ve ekstra 6 saatlik pil desteği olan battery dockta paket içeriğindedir.
    İlgilenenler özel mesajla bana ulaşabilir.İstanbul içi elden teslim edilebilir ve resimleri isteyenlere gönderebilirim. son firmware(1.7.11)
    içine yüklenmiş Türkçe dil seçeneği vardır. Ek olarak son gelen firmware ile birlikte türkçe altyazı desteği gelmiştir.

Fiyat olarak 480 TL düşünüyorum. İstanbul içi elden teslim edebilirim.İlgilenenler PM ile ulaşabilir.
  • Ürün Satılmıştır. İlgilenen herkese teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.