< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 25 Şubat 2023; 21:41:36 > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 25 Şubat 2023; 21:41:36 > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 27 Ekim 2020; 18:49:37 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 28 Ekim 2020; 20:20:58 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 1 Kasım 2020; 20:16:56 > |
|
|
|
Merhaba arkadaşlar. Satışa artık devam edebiliriz. Ek olarak noctua nh-d15 chromax ile beraber heatsink cover olan noctua na-hc3 ürünleri de ilana ekleyeceğim. Onları da satmak istiyorum. Bilginize. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 6 Şubat 2021; 14:27:51 > |
Megaflow fanlar forumdışında iranlı bir arkadaşımıza satıldı arkadaşlar. Şu an elimde satılmayı bekleyen nf-a14 chromax fanlarım var onları da listeye bir ara eklemeye çalışacağım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 14 Şubat 2021; 21:12:0 > |
NF-A14 chromax black fanlarını da ekledim arkadaşlar. Renk olayına önem verenler altına yazdığım notu okumayı unutmasınlar. Şimdiden alanlara hayırlı olsun. |
Noctua NA-HC3 chromax black ürünü @hoper01 nickli Ümit abime satılmıştır. İyi günlerde kullanmasını dilerim. |
ürünü elden teslim aldım, kendisine teşekkürlerimi sunarım... |
Noctua NH-U14S satıldı, bitti sanırım? |
Evet satıldı. Ürünü silmeden adedini güncellemeyi tercih ediyorum. En azından 2.elde ürünler satılırken elimizde bir fiyat kalmış oluyor. Başka arkadaşlara da bu şekilde yardımcı olur diye ürünleri silmiyorum. Bu arada noctua nh-d15 chromax soğutucusu da @1_dragon nickli Göktürk arkadaşımıza satılmıştır. İyi günlerde kullanmasını dilerim. d15 chromax dan h115i platinum a geçmiş biri olarak arada sıcaklık farkı hiç göremedim. Belki full rpmde h115i platinum öne geçer ama sessizlik odaklı olarak db seviyesi düşük tutulduğunda fark neredeyse 0. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Şubat 2021; 16:26:45 > |
NF-A14 chromax fanlarına da indirim yaptım arkadaşlar. Bilginize. |