Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK ASICS GEL KAYANO 30 SİYAH KOŞU AYAKKABISI 44 NUMARA Satın Al 21 Mayıs 2024 19:36 1 1 SATILIK ASICS GEL KAYANO 30 SİYAH KOŞU AYAKKABISI 44 NUMARA ihtiyacımın fazlası bir çift siyah asics gel kayano 30.ayakkabıyı japonyadan özel getirttim.Taraklı ayaklara göre modeldir ve Türkiye de satışı yoktur.Alacak kişinin ayakları taraklı ise standart model den daha fazla verim alacaktır ve sıkmayacaktırdeneme maksatlı kısa süre evde 2 defa giyilmiştir.hijyen konusunda sorunu yoktur.Hassas olanlara duyrulur.kutu ve faturası kaybolmuşturayak numarası 42.5-43 olanlara tavsiye ediyorum.pazarlık düşünenlere mağaza fiyatının yarısı olduğunu biliyorum ve kargoda benden.yüzyüze alışveriş ilk tercihim ama ödeme ertesinde 1 günde kargolarım.Güvenebilirsiniz referanslarım sağda sıra sıraSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK ASICS GEL KAYANO 30 SİYAH KOŞU AYAKKABISI 44 NUMARA ALINIK Asus TPM-L R2.0 20 pin tpm 2.0 modül [SATILDI] SATILIK SAMSUNG A52s 5G SATILIK COOLER MASTER CM 690 NVIDIA EDITION KASA