Şimdi Ara

SATILIK ASTRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgsekiz -- 24 Aralık 2016; 15:13:33 >

• Fiyat güncellendi.
  • Baz model, kusurlu araç. Türkiye'de bu arabayı bu fiyata alacak insan evladı çıkmaz sanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kişi alıcı ve bekliyorlar fiyatta istediğimi bulamazsam (56bin istiyorum) 55.500 ve 55.000'e alıcılar hazır.Gidip hurda 10-15 yaşındaki civiclere tonla parayı gömmek yerine bu arabayı seçecek çok kişi var.Ayrıca kusur dediğiniz bagaj 300 liraya tamir ediliyor boyasız.Bilgisiz yorumlarda bulunmayın.
    https://forum.donanimhaber.com/m_122397201//tm.htm#122415374 Bu konudada da belirttiğiniz gibi ucuza iyi mal yok 50k bütçeye kazalı daha yüksek kmdeki araçlar var onları alabilirsiniz.
    "Ne kadar ekmek o kadar köfte"
  • İlan verdiğiniz site de de, malum site de de sizin arabanızdan daha az hatalı araçlar 50bin civarı var. Civicle deil sizin aracınızın aynısıyla karşılaştırıyorum ben, çarpıtmaya gerek yok. Hatta daha donanımlıları var daha ucuz. 55.500 veren varsa yazık gerçekten parasını sokağa atmış...

• Bikaç örnek ilan verirmisin.
    Hani nerde ?https://www.arabam.com/ikinci-el/otomobil/opel-astra-1-3-cdti-edition?minYear=2013&maxYear=2014&maxKm=50000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgsekiz -- 17 Aralık 2016; 16:8:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık 4x4 Tucson
    4 ay önce açıldı
    Aile Aracım Satılık
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir ilana bakmadım bakmayı da düşünmüyorum.Kendi ilanımı açmadan önce 2-3 hafta sadece ilanları takip ettim hala da takip ediyorum.Ayrıca yalancı diye konuşmayın edepli konuşun.Benim ağzım bozulursa iyi bozulur.Ortada bir yalan yok araç modelinde ve ilanda 2013 yazıyor aracın bayi çıkışı ilk tescili de 2014 şubat ayı yalan sizin beyninizde yani.O söylediğiniz 2. el fiyatın üstünü 50.000 TLyi 10 gün önce Ankara kartaş pursaklar bayiden aldım ben.Telefon numarası bu (0312) 229 2929 arayıp sorabilirsiniz 06FE8774 plakalı araç için ne fiyat verdiniz diye.Bir akıllı siz değilsiniz şuana kadar gelen en az 6-7 teklifin en kötüsü 54.250 idi o kadar teklif verenin parası değersiz de sizinki mi değerli.49 bine siz benim aracım gibi aracı rüyanızda alırsınız.
    Bence olay şundan ibaret ;
    Max. 50k'ya araç arıyorsunuz ama paranızın yetmeyeceği araçlara bakıyorsunuz böyle böyle tabi insanda stres oluyor siz de benim konumda saçmalayarak bu stresi atmaya çalışıyorsunuz ama her şey ortada daha fazla kendinizi uyanık yerine koymayı bırakın.Ya da o bulduğunuz ilandaki araçlardan bütçenize uyanı alın kullanın.

Aşadaki teklif de dün gece geldi.Arayan kişilerin ses kaydını alamadım kusura bakmayın artık.

SATILIK ASTRA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgsekiz -- 17 Aralık 2016; 16:54:8 >

• Önce örnek ilan isteyin, sonra ben ilanlara da bakmıyorum diye cevap verin. 2 cümle sonra ben ilanları takip ediyorum diye de devam edin. Tutarsızlığınızı geçtim oldukça da komiksiniz.
    Baz model, kusurlu araç, bu paralar etmez fikriyle geldim, yorum attım forum burası. Dayanağım olan ilanları da gösterdim. Boş da konuşmuyorum desteksiz herhangi bir şey de söylemiyorum. Paramın yetmeyeceği hiç bir araca da bakmıyorum, tavsiye arama amacıyla konu açmışım; anlamsız atıf yapmayın.

"Benim ağzım bozulursa iyi bozulur" cümlenizi de çok beğendim, meraktan ölüyorum şuan nasıl olacak acaba diye. Yalancı kelimesi nerede yazıyor ? bir muayene olun gözünüzden, geçmiş olsun.
  • Güncel
  • Sgsekiz kullanıcısına yanıt
    Yalancının mumu yatsıya kadar demişler. 17 aralık'ta 55.000 ve 55.500'e alıcılar hazır yazdın, üstüne gittin birisi 55.600 teklif etmiş gibi ss koydun. 24 Aralıktayız ve ilan 55.000'e düşürülmüş.
    En başa dönüyorum ve söylüyorum bu hasarlı, baz donanım araç bu fiyat etmez!
  • Araçta bazı sıkıntılar oldu bu yüzden düşürdum fiyati kendini avutma cocuk yazik sana hala ne derdindesin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.