Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Asus Cerberus Gaming LED Mouse 150 TL Satın Al 25 Eylül 2020 12:15 1 1 Satılık Asus Cerberus Gaming LED Mouse 150 TL Merhaba arkadaslar,Urun sifirdir, CNR Expo'da fuar varken 2 tane almistim birisi kutusunda duruyor kullamadim, sadece kutusundan cikarip kontrol ettim.Urun tum icerigi, kutusu alindigi sekliyle teslim edilecektir. Ozelden mesaj atarak ulasmanizi rica ederim.İyi forumlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.http://www.vatanbilgisayar.com/asus-cerberus-gaming-mouse.html Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satilik LG G5 SE Satılık Huawei watch gt2 46mm classic - Turkiye Garantili 850 TL Satılık Asus Cerberus Gaming LED Mouse 150 TL Satılık Oppo A5s 2019 32 GB Siyah (satıldı)