Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SATILIK/ASUS GTX 1650 4GB 128BİT OC
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Özellikle 1650 satanlar piyasayı hiç bilmiyor, forum 4000 liraya 1660ti,süper ile dolmuş adam 1650'ye 4300 istiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alacak olan fiyatını verir anlaşmaya çalışırız. Her şeyi en iyi sadece siz biliyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
-
-
İnno 3d satmıyorum ben. İlan baltalamaya geldiysen, hadi başka konuya. Teklifin varsa ulaşırsın. Yaptığınız hareketler kedi misaline dönüyor. Alışveriş sitesi değil burası pazarlık yapabildiğiniz bir platform. Zorla da mal satmadığımıza göre. Başka kapı da ağlayın lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emynation -- 8 Ağustos 2022; 23:41:3 >
-
senin kart düz 1650, benim attığım linkteki kart üst modeli olan 1650 süper senin karttan her türlü iyi.pazarlık 50-100 lira yapılır bu sınıf kartlarda sen 1400-1500 lira pazarlık payı bırakmışsın. ilanına girip fiyatını gören hiç uğraşmadan ilanı kapatır bilmem bir şeyler anlatabildim mi ?
Kedi ? Kasada rtx 3060 var gtx 1080 de kutusunda yedekte duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 9 Ağustos 2022; 0:52:15 > -
öncelikle selamlar
yazdığınız cevaplar dikkatimi çekti bu işten çok anlamıyorum merakımı mazur görün..
vermiş olduğunuz linkteki fiyata baktım ve sonra arkadaşın satmış olduğu kart var mı diye baktım sinerjiye. sizin verdiğiniz linkteki kart ucuz fakat arkadaşın sattığı kart daha pahalı. bu konu hakkında yorumunuz nedir ? yakın zamanda kart almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevirinim. @türkerrr
sinerji.gen.trAsus GeForce GTX 1650 TUF Gaming O4GD6-P Gaming 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartıhttps://www.sinerji.gen.tr/asus-geforce-gtx-1650-tuf-gaming-o4gd6-p-gaming-4gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-p-37245
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outro59 -- 9 Ağustos 2022; 2:42:50 >
-
Kapatırsa kapatır. Bu seni değil beni ilgilendirir. Senin elindeki kartlar beni ilgilendirmez. Show istiyorsan dik alasını yaparım da seninle daha fazla vakit kaybedemem.
-
Arkadaşın ilanındaki kartı alın siz. Kartını satamayınca sağa sola sarıyor.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 9 Ağustos 2022; 4:43:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
gtx 1650 güç tüketimi düşük ısınmayan orta seviye bir kart,en ucuzu hangisi ise onu al.sıfır takıntım yok dersen 3500-4000 liraya üst model kart alırsın.
-
Boşu sizler yapıyorsunuz. Kartımın sıfır fiyatı belli. Mining yapılmış patlak çatlak bir kart asla değil. Fiyatı yüksekse almazsınız olur biter. Kafanıza silah mı dayadık alcaksınız diye ?
-
Dostum mal senin ,ilan hakkida senin .
Lakin konuyu yoruma kapali olarak açabilirsin.Eger bu şekilde yüksek fiyatlı ilan açarsan DH forumunda biraz taslanirsin.
Fiyat şu an için gerçekten yuksek .Kartın icin 3500 yazmış olsaydın bu tepkileri almazdin.Bu forumda neyin kaç kuruş ettiğini garibanlikdan herkes çok iyi biliyor. Yani yanlış anlama ama cidden 1660ti felan alirsin bu paraya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dostum mal senin ,ilan hakkida senin .
Lakin konuyu yoruma kapali olarak açabilirsin.Eger bu şekilde yüksek fiyatlı ilan açarsan DH forumunda biraz taslanirsin. Fiyat şu an için gerçekten yuksek .Kartın icin 3500 yazmış olsaydın bu tepkileri almazdin.Bu forumda neyin kaç kuruş ettiğini garibanlikdan herkes çok iyi biliyor. Yani yanlış anlama ama cidden 1660ti felan alirsin bu paraya. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X