Şimdi Ara

SATILIK > Asus HD7950 DirectCU II TOP - 400 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Herkese merhaba 2014 senesinde Vatan Bilgisayar'dan aldigim sistemde kullandigim ekran kartini, yeni bir modele gectigim icin satiyorum. Kartin hicbir sorunu bulunmamaktadir, servise gitmemistir, islem gormemistir.

*Garantisi sona erdi. Kutusunu da evde yer kaplamamasi icin atmistim. Sadece kart gönderilecektir. Herhangi bir aparati, aksesuari bulunmamaktadir. Karti sisteme takip, yazilimini yukleyip kullanabilirsiniz.

*Kart ile sadece oyun oynanmistir. Mining yapılmamıştır.

*Hiz asirtma, voltaj arttirma yapilmamistir. Stok degerlerle kullanilmistir.

*2015 te ise baslamam sonrasi neredeyse sadece aksamlari 1-2 saat Fifa oynanmistir. Buyuk ihtimalle zorlanmadi bile kart.

Urunun linki asagidadir, referans olmasi icin ekliyorum;

www.vatanbilgisayar.com
    HD7950 DirectCU II TOP GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/hd7950-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html

ISTEDIGIM UCRET :400 TL. Sadece kargo ile gonderilecektir. Ucret hesabima gectiginde hemen kargo ile dilediginiz adrese gonderim yapilir.

Ilan her turlu yoruma aciktir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @mertstar15 nickli arkadaşa satilmistir. Kargo-onay surecinin tamamlanmasi sonrasi ilan kapatilacaktir. Tesekkurler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.