Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Asus Rog Strix Arion Lite Type-C Harici M.2 SSD KUTUSU Satın Al 20 Mart 2022 21:44 1 1 Satılık Asus Rog Strix Arion Lite Type-C Harici M.2 SSD KUTUSU bir heves ile aldım ama kullanmak nasip olmadı ssd yi sattım bu boşa çıktısıfırdır paket açık ama kullanılmadı2 yıl garantili faturalı lite versiyon olduğu için sadece tek kablo çıkıyorsu usb kablosunu ben satın aldım onuda vereceğim istanbul içi elden teslim diğer illere ödeme sonrası kargo yapabilirim takas ve indirim yok istediğim fiyat : 750 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Palit Nvidia GeForce RTX4080 SUPER Jetstream OC 16GB 256Bit GDDR6X SteelSeries Arena 3 2.0 Oyun Hoparlörleri Satılık Samsung Galaxy S23 FE 256 GB Graphite Apple Airpods Pro 2. Nesil ( Type-c )